Το ναυάγιο: Η Λαμπρινή φτάνει κοντά στον Πέτρο
Media

Το ναυάγιο: Η Λαμπρινή φτάνει κοντά στον Πέτρο

 Το ναυάγιο: Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας.

Η μητέρα του Πέτρου, η Λαμπρινή, ταξιδεύει κρυφά στην Αθήνα και φτάνει στην αυλή που μένει ο γιος της. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη και ο Γιώργης έρχονται κοντά, ενώ ο Άγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη κι έτσι ο λιμενικός μαθαίνει πληροφορίες για τον «Αντώνη».

1_.jpg


Η Λαμπρινή βρίσκει τη διεύθυνση του Πέτρου και παίρνει μια απόφαση που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Να ταξιδέψει στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος και ο Μάκης προσπαθούν να πείθουν τη Λίνα να μιλήσει στον Γιώργη για το ναυάγιο και όσα βίωσε το μοιραίο βράδυ. Από την άλλη, η Στέλλα ζητάει βοήθεια για να εντοπίσει τον Μάριο, τον άντρα που ευθύνεται για τον θάνατο του Κυριάκου. Παράλληλα, ο καπετάν Αντρέας επισκέπτεται τον Μιχάλη και του ανακοινώνει ότι θα πάει στην Αμερική για την εγχείρηση της κόρης του και θα μείνει μόνιμα εκεί.

padousi1.jpg

Ακόμα, η Ειρήνη πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, χωρίς να το πει στον Ιπποκράτη. Εκείνος, όμως, την παρακολουθεί και εξοργίζεται. Λίγο μετά, ο Γιώργης σχεδιάζει μια κοινή συνέντευξη με τη Λίνα και την Ειρήνη, ενώ ο Ιπποκράτης ζητάει εξηγήσεις από την τελευταία. Στη συνέχεια, ο λιμενικός πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και μια βαθύτερη έχθρα προκαλείται. Στην Κρήτη, η Θοδώρα γνωρίζει στη νέα της δουλειά τον Στέφανο και ένα νέο φλερτ γεννιέται ανάμεσα τους. Και ο Άγγελος με τη Βάσω έρχονται πιο κοντά, αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς με το παρελθόν τους.΄

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved