Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Φάνης αρχίζει να βλέπει ερωτικά τη Ζωή
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Φάνης αρχίζει να βλέπει ερωτικά τη Ζωή

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Ζουζού συνεχίζει να μένει στο σπίτι του Μηνά, καθώς χρειάζεται χρόνο για αποθεραπεία, ενώ εκεί κάνει την εμφάνισή της μια γιατρός.

Παράλληλα, ο Μπάμπης πιστεύει ότι η Σοφία τα ξαναβρήκε με τον Χάρη, διότι τους είδε μαζί στον δρόμο αγκαλιασμένους. Δυστυχώς; όμως, για εκείνον η αλήθεια είναι διαφορετική. Στην Άρτα, ο Ηλίας καταλαβαίνει ότι έχει ερωτικά αισθήματα για την Τούλα και αποφασίζει να μοιραστεί το μεγάλο αυτό μυστικό με τον φίλο του, τον Σωτήρη.

Mhn-arxizeis-th-moyrmoyra.jpg

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα, η Ζωή συνειδητοποιεί ότι επιθυμεί πολύ περισσότερα από όσα παίρνει από τον δεσμό της με τον Χρήστο και ο Φάνης τη βοηθάει να διεκδικήσει τα θέλω της. Το αποτέλεσμα είναι το ζευγάρι να πάρει διαφορετικούς δρόμους και μερικές ημέρες αργότερα η Ζωή βιώνει έντονα τον χωρισμό. Ο συγκάτοικός της προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και ξαφνικά αρχίζει να τη βλέπει ερωτικά. Έτσι, τα φετινό Χριστούγεννα τους βρίσκουν σε περίεργη διάθεση. Ταυτόχρονα, ο Κανάτης προσπαθεί να τους φτιάξει το κέφι, προτείνοντάς τους να αγοράσει χιόνι για να παίξουν χιονοπόλεμο.

Bladimhros-Kyriakidhs-Par8ena-Xorozidoy.jpg

Στην Κρήτη, φτάνει η στιγμή η Ζουζού να φύγει από το σπίτι του Μηνά, όμως ο άντρας μάλλον δεν θέλει. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για εκείνη, η οποία προτιμά με όλη της την καρδιά να κάνει γιορτές μαζί του, παρά με την αυστηρή και συντηρητική Σέβη. Συγχρόνως, η μοναξιά που αισθάνεται ο Ηλίας τον οδηγεί στο να ζητήσει βοήθεια από τον Σωτήρη προκειμένου να καταλάβει η Τούλα τα αισθήματα που τρέφει γι’ αυτήν.

Mhn-arxizeis-th-moyrmoyra..jpg

Ωστόσο, οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Την ίδια ώρα, η Ξένια μαλώνει με τον Αϊ-Βασίλη στο εμπορικό κέντρο και απολύεται εξαιτίας της. Όταν η γυναίκα το μαθαίνει, νιώθει άσχημα και μαζί με τον Μπάμπη κάνουν τα πάντα για να τον πάρουν ξανά πίσω στη δουλειά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved