Στα σύνορα: Ο Στέφανος χτυπάει τον μητροπολίτη με το αμάξι
Media

Στα σύνορα: Ο Στέφανος χτυπάει τον μητροπολίτη με το αμάξι

 Στα σύνορα: Ο Αντώνης, στην προσπάθειά του να μην καταλάβει ο μητροπολίτης τι απεικονίζουν τα πιάτα, φέρεται αλλόκοτα.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος χτυπάει τον μητροπολίτη με το αυτοκίνητο, ενώ ο Ηρακλής, για να κερδίσει τους αγώνες των δασοπυροσβεστών, πηγαίνει στον Περικλή για να του κλέψει τα γαλόνια.

LOGO-STA-SYNORA-(2).jpg

Στο δείπνο με τον μητροπολίτη, η Γιαννούλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει μια ευκαιρία να του μιλήσει, αλλά εκείνος προτιμάει να κουβεντιάζει με τον Ηρακλή. Στο μεταξύ, ο Αντώνης, που συνειδητοποιεί τι απεικονίζει το σχέδιο στα πιάτα, από τον φόβο του να μην το καταλάβει ο μητροπολίτης, εισβάλλει στο δείπνο και αρχίζει να φέρεται αλλόκοτα. Τελικά, καταφέρνουν να μην προδοθούν, αλλά μόλις ο μητροπολίτης βγαίνει από το σπίτι, ο Στέφανος τον χτυπάει κατά λάθος με το αυτοκίνητο. Παράλληλα, η Ελένη, απογοητευμένη από τη ζωή της στο χωριό, σκέφτεται να μετακομίσει μακριά απ’ όλους, βρίσκοντας μία δουλειά στα Γιάννενα.

1700816235889-738906798-STA-SYNORA-(2).jpg

Στα σύνορα


Από την άλλη, ο διαγωνισμός για τους δασοπυροσβέστες είναι σε εξέλιξη και οι υποψήφιοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες. Παρά τα πολλά εμπόδια που του βάζουν, ο Ηρακλής καταφέρνει να βγει νικητής και, επιπλέον, να βοηθήσει και τον τραυματισμένο Νικόλα. Ωστόσο, ο Στέλιος τον ενημερώνει ότι τους απομένει και η τελική δοκιμασία. Λίγο αργότερα, ο Στέλιος αποφασίζει ότι, μετά την ισοπαλία που σημειώθηκε στους προηγούμενους αγώνες, νικητής θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κλέψει τα γαλόνια του Περικλή. Αν και αρχικά ο Ηρακλής διαφωνεί με αυτή τη δοκιμασία, τελικά δέχεται.

sta-synora-stelios.jpg

Ενώ ο Ηρακλής, προκειμένου να κλέψει τα γαλόνια, πηγαίνει στο σπίτι του Περικλή, ως καλεσμένος για φαγητό, η πληροφορία αυτή φτάνει στα αυτιά των υπολοίπων και αποφασίζουν να τον προλάβουν και να τα κλέψουν πρώτοι. Την ίδια ώρα, η Ιωάννα, που έχει ελέγξει τα λογιστικά βιβλία του Βαγγέλη και έχει βρει πολλά λάθη, απαιτεί να τα διορθώσουν και αυτό το επωμίζεται αναγκαστικά ο Σωτήρης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved