Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια φεύγει από το σπίτι του Νικόλα
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια φεύγει από το σπίτι του Νικόλα

 Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας δίνει ελαφρυντικά στον Λημνιό, αλλά αυτή η κίνηση κάνει έξαλλη την κόρη του και συγκρούονται.

Παράλληλα, η Πέρσα καλύπτει τον Σταματάκη, ενώ ο Αχιλλέας απειλεί τον Μάκη και ο Γιώργος προσπαθεί να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-27-6.jpg

Νικόλας δικαιολογεί την Άννα για το βίαιο ξέσπασμα της εναντίον του, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον συγχωρήσει για την κάλυψη που προσφέρει στον Λημνιό. Απογοητευμένος από τη μεταστροφή του Νικόλα, ο Ίσσαρης τον συμβουλεύει να προσέχει τον Λημνιό. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος προσπαθεί να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα, γιατί φοβούνται την αντίδρασή της σε μια πιθανή αποβολή της από το σχολείο. Λίγο μετά, η κοπέλα εξομολογείται στην Πέρσα ότι η παγίδα του Σταύρου δεν επηρεάζει μόνο την ίδια αλλά και τον διευθυντή του κολλεγίου.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-14-6.jpg

Εν τω μεταξύ, ο Πέρης παρακαλεί τον Λάμπη να μιλήσει στον λυκειάρχη υπέρ της Μαργαρίτας, αλλά εκείνος φοβάται τις πιθανές συνέπειες αν συνδέσουν τις δύο υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στο σχολείο. Παράλληλα, ο Αχιλλέας απειλεί τον Μάκη, θεωρώντας ότι του έκρυψε σημαντικές πληροφορίες, ενώ η Αστυνομία ζητάει εξηγήσεις από τον Σταματάκη και ανακρίνουν τη γραμματέα της Δάφνης. Την επόμενη μέρα, ο Λημνιός μιλάει στη Δάφνη για το παρελθόν του με την Άννα στην Αστυνομία, κατηγορώντας τη για εμμονική συμπεριφορά. Την ίδια ώρα, προσπαθεί να στηρίξει την Αιμιλία, κρύβοντάς της ότι αυτός έδωσε τις ερωτικές φωτογραφίες της με τον Σταματάκη.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-21-6.jpg

Και η Νάσια μαθαίνει για τα ελαφρυντικά που έδωσε ο Νικόλας στην υπόθεση του Λημνιού και η σχέση με τον πατέρα της κλονίζεται. Έτσι, ο Νικόλας αντιμετωπίζει την απόρριψη της κόρης του, η οποία φεύγει από το σπίτι. Από την άλλη, ο Σταματάκης παραδέχεται στον Κάσδαγλη ότι θέλει να τον δει να υποφέρει. Ταυτόχρονα, ο Σταύρος συνεχίζει τους εκβιασμούς στον υπεύθυνο ασφαλείας του κολλεγίου, πιέζοντας για την οριστική αποβολή της Μαργαρίτας. Η Χρύσα αρχίζει να κλονίζεται και αμφιβάλλει για τον Σταματάκη και τον φόνο της γυναίκας του, ενώ η Πέρσα υποστηρίζει στην Αστυνομία τον Σταματάκη σε σχέση με τις ερωτικές φωτογραφίες του, επιμένοντας ότι δεν θα απατούσε ποτέ τη σύζυγό του.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-13-2.jpg

Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει τον Σταματάκη να παραδοθούν. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος αρνείται να σκοτώσει τον Λημνιό, ενώ ο Νικόλας μαθαίνει ότι η Πέρσα κάλυψε τον Σταματάκη και όταν συναντιούνται έχουν έναν μεγάλο καβγά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved