Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμιρή: «Αισθάνομαι σαν να έχει μπει μέσα μου αυτή η ηρωίδα»
Media

Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμιρή: «Αισθάνομαι σαν να έχει μπει μέσα μου αυτή η ηρωίδα»

Το παρελθόν της στη μικρή οθόνη τεράστιο και σημαντικό. Φέτος όμως, με τη Χριστίνα από «Το ναυάγιο», η Φωτεινή Ντεμίρη νιώθει ιδιαίτερα αγαπητή.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για τον ρόλο της ενώ δίνει μικρά αλλά σημαντικά spoilers για τη συνέχεια της σειράς.

ntemiri-(2).jpg

«Κι εγώ την αγαπώ πολύ τη Χριστίνα μου. Ο κόσμος είναι δίπλα μου και σε αυτόν τον ρόλο με στηρίζει. Να είναι καλό οι συγγραφείς και ο σκηνοθέτης που μου τον εμπιστεύτηκαν. Μου το λέει συχνά ο κόσμος πως έχει ανάγκη μια κυρία Χριστίνα στη ζωή του. Είναι μια γυναίκα που έχει μια αγκαλιά για όλο τον κόσμο, ένας ρόλος μιας άλλης εποχής που "κούμπωσε" πάνω μου. Αισθάνομαι σαν να έχει μπει μέσα μου αυτή η ηρωίδα. Ο τρόπος της, η ματιά της και το νοιάξιμό της για όλους υπήρχαν μέσα μου. Ο ρόλος αυτός μου βγήκε ασυνείδητα, είχα εικόνες από τις γυναίκες μιας άλλης εποχής και έτσι η κυρία Χριστίνα ως ηρωίδα, έχει πάρει τον δρόμο της».

Οπως είπατε, έχει μια αγκαλιά για όλους, αλλά αδυναμία της είναι ο Μάκης.

«Ετσι είναι, τον έχει σαν παιδί της. Μάλλον γιατί ήταν ο πρώτος ένοικος της αυλής».

Παρόλο που έχει μπλέξει με τη «σουρλουλού» τη Λίνα;

«Και εκείνη την αγαπάει, αλλά όσο κάνει τον Μάκη της ευτυχισμένο. Η χαρά της είναι το “παιδί” της να είναι χαρούμενο. Χαίρεται με τη χαρά των άλλων η Χριστίνα».

ntemiri-(3).jpg

Γνωρίζουμε όμως πως σύντομα θα πέσει από τα σύννεφα η ηρωίδα σας καθώς με τον Μάκη θα μάθουν την πραγματική ταυτότητα του Αντώνη.

«Δεν γνωρίζω ακριβώς τι θα γίνει, αλλά φαντάζομαι πως η Χριστίνα, από τη στιγμή μάλιστα που η Λαμπρινή θα φτάσει στην αυλή, θα προσπαθήσει να τον φέρει κοντά με τη μητέρα του, γνωρίζοντας κιόλας την πραγματική του ταυτότητα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει; Αφού θέλει να βλέπει τους γύρω της ευτυχισμένους».

Η Λαμπρινή όμως δεν θα είναι η μόνη που θα βρεθεί στην αυλή.

«Ετσι είναι. Η αυλή θα γίνει σημείο συνάντησης. θα περάσουν από εκεί σύντομα και ο καπετάν Στελής αλλά και ο Ιπποκράτης. Ολοι κάτι ζητάνε και θα το ψάξουν στην όμορφη αυλή μας. Η βασική παρέα όμως που πάντα θα την απαρτίζει είναι τα νέα παιδιά, τα οποία είμαι ευτυχής και τυχερή που γνώρισα. Ολοι οι ηθοποιοί όμως, και οι παλαιότεροι. είναι ένας κι ένας. Το παίξιμό τους με συγκινεί πολύ. Δεν θα ήταν υπερβολή να σας πως ότι κλαίω με τα επεισόδια που βλέπω. Δηλαδή οι συνάδελφοι το ζωντανεύουν τόσο ωραία που με συνεπαίρνει κι εμένα. Ολα φυσικά ξεκινούν από τον σκηνοθέτη μας Γιάννη Χαριτίδη, που είναι τόσο ευρηματικός και έξυπνος», λέει στο tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved