Fame Story: Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία και συνοδεύει τους σπουδαστές με την κιθάρα του
Media

Fame Story: Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία και συνοδεύει τους σπουδαστές με την κιθάρα του

Fame Story: Στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 14/12), ο Χάρης Κούσιος κάνει πρόβα με τους σπουδαστές τα ντουέτα τους.

Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία για το καθιερωμένο πρόγραμμα εξάσκησης. Κάνει στους σπουδαστές γυμναστική με… τραμπολίνο και όλοι νιώθουν ξανά σαν μικρά παιδιά!

Το επόμενο πρωί, οι σπουδαστές ξυπνούν και βλέπουν το θέμα για το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, που είναι εμπνευσμένο από την επικαιρότητα των γιορτινών ημερών. Το σενάριο του task, που τους δίνεται, θέλει τους σπουδαστές ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη τους και την επόμενη μέρα να έχουν τηλεοπτικές συνεντεύξεις και το βράδυ επίσημο δείπνο με τον δήμαρχο.

Θα πρέπει να ντυθούν κατάλληλα για το αεροδρόμιο και να πάνε στο μάθημα με τη βαλίτσα τους γεμάτη με τα απαραίτητα looks για τις σημαντικές εμφανίσεις τους. Στο styling, παρουσιάζουν τα outfits, που επέλεξαν, στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και στη συνέχεια, γίνεται το fitting, για τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστούν στη σκηνή του Fame Story Live, αύριο, Παρασκευή 15/12.

Fame-Story-Academy-Pempth-14.12-(2).jpg

Ο Γιάννης Στεφανίδης, έχοντας κερδίσει το έπαθλο της καλύτερης εμφάνισης στο προηγούμενο Live, πηγαίνει στο studio μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Βασίλη Γιαννόπουλο, για να ηχογραφήσει το κομμάτι, που του έγραψαν.

Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές και τραγουδούν όλοι μαζί, ενώ τους συνοδεύει με την κιθάρα του.

Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους σπουδαστές, όταν οι καθηγητές μπαίνουν στην Ακαδημία και οργανώνουν ένα party μαζί τους.

Δείτε εδώ το trailer Fame Story της Πέμπτης 14.12.23:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved