Κώστας Νικούλι: Οι θυσίες των γονιών του, τα ρατσιστικά σχόλια και η σύντροφός του,Κατερίνα Μαούτσου
Media

Κώστας Νικούλι: Οι θυσίες των γονιών του, τα ρατσιστικά σχόλια και η σύντροφός του,Κατερίνα Μαούτσου

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε για την προσωπική ζωή του, τους γονείς του και την καριέρα του στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

Αρχικά ανέφερε: «Γεννήθηκα στην Ελλάδα, ο πατέρας μου ήταν καθηγητής γαλλικών και η μητέρα μου πολιτικός μηχανικός στην Αλβανία. Ο πατέρας μου όταν ήρθε από την Αλβανία δούλευε ως οδηγός το πρωί και το βράδυ σε ταβέρνα και η μητέρα μου σε φούρνο, για να μπορεί να μας προσέχει. Οι γονείς μου ούτε μας μιλούσαν, ούτε μας έμαθαν αλβανικά για να μην έχουμε πρόβλημα στο σχολείο. Έμαθα αλβανικά μονός μου αργότερα μέσα από τη δουλειά, μου δόθηκε η ευκαιρία να τη μάθω. Είναι challenge για μένα αν είχα πρόταση από αλβανική παραγωγή για σίριαλ. Για να απογαλακτιστώ από τη μαμά μου δούλευα ως ποδηλατάς».

nikouli.jpg

Και πρόσθεσε: «Όταν είπα στους γονείς μου ότι πάω σε θεατρική ομάδα, το μονό που με ρώτησαν ήταν αν έκανα τα μαθήματα μου. Δεν ήμουν κάλος μαθητής, έμενα μετεξεταστέος, το ρεκόρ μου ήταν 7 μαθήματα».

Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, τόνισε:

«Έχω πλακωθεί στο ξύλο με παιδί που έλεγε για την καταγωγή μου. Αν είσαι ξένος θα είσαι πάντα ξένος. Το καλό ειναι μέσα σε αυτό ότι κρατάς επαφή με το διαφορετικό κομμάτι μέσα σου. Τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο το έχουν ξεπεράσει. Τα σχόλια έρχονται συνήθως από μεγαλύτερες ηλικίες και αυτό με στεναχωρεί. Με έχουν στοχοποιήσει λεκτικά εξαιτίας της καταγωγής μου για κλοπές που έγιναν στην περιοχή που μένω».

kostasnikouli_1688841632_3142553837439608399_5550216856.jpg

Όσον αφορά για την καριέρα του, δήλωσε:

«Έγινα viral γιατί οι χαρακτήρες που υποδύομαι… σκοτώνονται. Απολαμβάνω τη δημοσιότητα όταν δίνεται με καλή πρόθεση και αγάπη. Θα ήθελα να δουλέψω με τον Γιάννη Μπέζο, μου αρέσει όπως τα λέει».

Για τη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου, δήλωσε:

«Τη σύντροφό μου, Κατερίνα Μαούτσου, την γνώρισα σε δουλειά. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Με πρόσχημα τη δουλειά τηλεφωνούσα στην Κατερίνα για να γνωριστούμε καλύτερα. Έδεσε το «γλυκό», λειτούργησε θετικά και η καραντίνα γιατί περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Είμαι αυστηρά μονογαμικός και ζηλιάρης στις σχέσεις μου, έχω ένα προσωπικό μου τραύμα με τη ζήλια. Στην σχέση μας με την Κατερίνα δεν υπάρχει ζήλια γιατί είμαστε ειλικρινείς και επικοινωνούμε. Το τραγούδι από το ‘Μαύρο Ρόδο’ το άκουγα συνεχεία από τη σύντροφό μου και μετά το τραγουδούσα εγώ».

kostasnikouli_1627830046_2630751565134798886_5550216856.jpg

Ο Κώστας Νικούλι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ulster American» στο θέατρο «Αθήνα».

Δείτε όσα είπε στο Mega Καλημέρα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved