Η Μάγισσα – Δήμητρα Κολλά: «Η μαγεία ξεκίνησε όταν πήρα στα χέρια μου το πρώτο επεισόδιο»
Media

Η Μάγισσα – Δήμητρα Κολλά: «Η μαγεία ξεκίνησε όταν πήρα στα χέρια μου το πρώτο επεισόδιο»

Η Δήμητρα Κολλά από την πρώτη στιγμή μαγνήτισε τα βλέμματά μας στη σειρά εποχής «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1 και μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο ως καλλιτέχνιδα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλα για τον ρόλο της και όλα όσα αγαπά στην «Τσαντούλα» ενώ μιλά για τις εξελίξεις.

magissa-kolla-(5).jpg

Πώς ξεκίνησε το ταξίδι στη «Μάγισσα» και τι σας έχει μαγέψει στη σειρά και στον ρόλο σας;

«Το ταξίδι μου πίσω στον χρόνο αρχίζει πριν από 14 μήνες. Πάντα ήθελα να κάνω μια σειρά εποχής του 16ου ή 18ου αιώνα! Είναι πολύ σημαντικό ότι με τη “Μάγισσα” άνοιξε επιτέλους και αυτή η πόρτα για την ελληνική μυθοπλασία. Είναι εξαιρετικό ενδιαφέρον να ανακαλύψουμε στιγμές στην Ελλάδα από χρονολογίες που μόνο με τη φαντασία μπορείς να αγγίξεις. Η μαγεία ξεκίνησε όταν πήρα στα χέρια μου το πρώτο επεισόδιο και έπιασα τον εαυτό μου να ανυπομονεί για το επόμενο. Στην πρώτη συνάντηση με αυτούς τους υπέροχους ηθοποιούς, δεν μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. Η μαγεία άρχισε να γιγαντώνεται μέσα μου και γύρω μου κι εγώ έπιασα τον εαυτό μου να μη δυσκολεύεται καθόλου να ζωντανέψει την Τσαντούλα και να φανταστεί τον κόσμο της στο πρώτο “πάμε" του Λευτέρη Χαρίτου. Η οπτική του για την ηρωίδα μου ήταν ξεκάθαρη. Μου έδωσε χώρο για να βρω τα πατήματά μου και μόνο ευγνώμων μπορώ να νιώθω για εκείνον, αλλά και για όλη τη σκηνοθετική του ομάδα. Μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη νιώθω που είμαι σε αυτή τη δουλειά με όλους αυτούς τους υπέροχους καλλιτέχνες μπρος και πίσω από τις κάμερες. Την Τσαντούλα την ερωτεύτηκα. Είναι η φίλη που θα ήθελα να έχω. Τελικά νομίζω ότι αυτή είναι η προσωπική μου μάγισσα».

Θα συνεχίσει να υποστηρίζει το δίκαιο ή θα αναγκαστεί με τα όσα συμβαίνουν να ταχθεί σε κάποια πλευρά;

«Η Τσαντούλα είναι ένας ακέραιος και δίκαιος άνθρωπος, αγαπάει με πάθος και είναι πιστή με όσους αγαπά. Προσπαθεί να είναι δίκαιη, ειλικρινής και φερέγγυα. Τώρα αν θα τα καταφέρει ως το τέλος να μην προδώσει τις αξίες της, θα το ανακαλύψουμε μαζί όσο προχωρούν τα επεισόδια».

magissa-kolla-(2).jpg

Με τον άντρα της τον Λουκά φαίνεται να έχουν μια πολύ ωραία σχέση και να είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι.

«Τον Λουκά τον λατρεύει. Είναι ο κόσμος της, το στήριγμά της. Δεν θα ήταν αυτή που είναι χωρίς εκείνον. Η αγάπη που μοιράζονται είναι σπάνια, έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Το να πειράζει ή να μαλώνει ο ένας τον άλλον είναι ίσως αυτό που τους φέρνει πιο κοντά. Δεν υπάρχουν εγωισμοί ανάμεσά τους. Αγαπάνε ο ένας τον άλλον έτσι ακριβώς όπως είναι. Αυτό τους δίνει μια αίσθηση ελευθερίας σε σημείο που δεν ντρέπονται να εκδηλώσουν την αγάπη τους δημόσια και είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτήν. Ο Λουκάς της είναι ο πιο αγαθός και καλός άνθρωπος που έχει γνωρίσει στη ζωή της. Η Μελίνα Τσομπάνη με τον Πέτρο Καλκόβαλη μου χάρισαν έναν υπέροχο άντρα και ο Λευτέρης έναν υπέροχο συνάδελφο για να τον ζωντανέψει. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τον Παναγιώτη Κατσώλη στο πλευρό μου ως Λουκά», λέει στο tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved