Η Μάγισσα – Δήμητρα Κολλά: «Σε όλους τους ήρωες αξίζει ένα ένδοξο, αξέχαστο και λαμπερό τέλος»
Media

Η Μάγισσα – Δήμητρα Κολλά: «Σε όλους τους ήρωες αξίζει ένα ένδοξο, αξέχαστο και λαμπερό τέλος»

Για τις εξελίξεις στη σειρά «Η μάγισσα» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δήμητρα Κολλά.

Το μυστικό της Θεοφανώς θα εξαπλωθεί. Οι κάτοικοι της περιοχής θα τη θεωρήσουν μάγισσα και θα θελήσουν να τη λιντσάρουν. Ποια θα είναι η στάση της Τσαντούλας;

«Τα μυστικά είναι λόγια στον αέρα που καίγονται στο φως. Η Τσαντούλα μπορεί να μην ξέρει τα μυστικά της αλλά ξέρει να τα φυλάει! Πάντως δεν διστάζει να παρακούσει ακόμη κι εντολές της Πολυξένης αν κρίνει ότι δεν είναι σωστές».

1702632236747-639896760-magissa-kolla-(5).jpg

Τι την κάνει τόσο τολμηρή; Η Πολυξένη δεν χαρίζεται.

«Την Πολυξένη την ξέρει από τότε που ήρθαν σε αυτόν τον πύργο κορίτσια. Δεν τη φοβάται. Εχει αντιληφθεί τις αλλαγές στον χαρακτήρα της μέσα στα χρόνια και πιστεύει ότι μπορεί λόγω της θέσης της να δημιουργήσει προβλήματα στους αγαπημένους της. Το αίσθημα του δικαίου είναι πολύ δυνατό στην Τσαντούλα».

θα ξεσκεπαστεί η Πολυξένη και τα όσα έχει κάνει μαζί με τη Δαμιανή;

«Τίποτα δεν μένει για πάντα κρυφό».

Η Τσαντούλα έχει μεγαλώσει κι εκείνη στον πύργο των Λασκαραίων;

«Μπήκε και δεν βγήκε ποτέ! Το σίγουρο είναι ότι οι πίτες της και τα λαλάγγια της είναι αυτά που της χάρισαν τη θέση της μαγείρισσας, αλλά φυσικά και οι ευφάνταστες συνταγές της. Το ότι ο Λουκάς την παντρεύτηκε έκανε τον πύργο τους σπίτι της».

magissa-kolla-(5).jpg

Τι γνώμη έχει για τους Λασκαραίους;

«Σέβεται τους αρχόντους της και τα παιδιά τους. Εχει περάσει όλη της της ζωή να τους υπηρετεί, να τους φροντίζει. Εχει όμως και αυτή τις αδυναμίες της. Ο Κανέλλος είναι μια από αυτές! Και πιστεύει ότι ο Τζανής είναι ο πιο κακομαθημένος από όλα τα παιδιά».

Πώς θα θέλατε να βρει τους ήρωες το φινάλε της σειράς;

«Σε όλους αξίζει ένα ένδοξο, αξέχαστο και λαμπερό τέλος. Τώρα ποιο είναι αυτό για τον κάθε ήρωα είναι μια μεγάλη κουβέντα. Εγώ θα τους ήθελα ευτυχισμένους»

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved