Φόνοι στο καμπαναριό: Τι μαθαίνει για τον Πέτρο ο Πατήρ Φανούριος;
Media

Φόνοι στο καμπαναριό: Τι μαθαίνει για τον Πέτρο ο Πατήρ Φανούριος;

Φόνοι στο καμπαναριό: Στο νέο επεισόδιο η ηγούμενη και η αδελφή Αρσινόη περνούν το βράδυ στη «Ροζ Μπανάνα».

Εκεί, μπλέκονται σε ευτράπελες και παράξενες καταστάσεις. Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να βρουν πληροφορίες για τον Αγγέλου, έρχονται αντιμέτωπες με την Αστυνομία και τον Καραΐσκο.

6254a5cf-FONOI.webp

Λίγο αργότερα, μία απρόσμενη συνάντηση απ’ το παρελθόν της ηγουμένης τη φέρνει σε δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, ο Καραΐσκος και ο Σταμάτης πηγαίνουν στον οίκο ευγηρίας που φιλοξενούνται οι καλόγριες, έχοντας σκοτεινές προθέσεις. Λίγες ώρες πριν απ’ την απαγωγή, οι έρευνες όλων προχωρούν πλησιάζοντας κοντά στον στόχο τους. Εν τω μεταξύ, η ηγουμένη και η αδελφή Αρσινόη, γνωρίζοντας τα στοιχεία της εταιρείας του Καραΐσκου, κάνουν έφοδο με απρόσμενα αποτελέσματα. Πίσω τους βρίσκεται η αδελφή Χρυσοβαλάντω, έτοιμη να ανακαλύψει ότι οι μοναχές ψεύδονται ακόμα μία φορά.

FONOI-EP-08_03.jpg

Παράλληλα, ο Σοφιανός και ο Τσακαλάκης παίρνουν από μια ανέλπιστη πληροφοριοδότρια στοιχεία σχετικά με την εικόνα της Αγίας Θεοδούλης. Την ίδια ώρα, ο πατήρ Φανούριος μαθαίνει μία σημαντική πληροφορία για τον Πέτρο και συγκεκριμένα ότι ήταν ποδοσφαιριστής και βρίσκεται στο γήπεδο. Η μέρα, όμως, κλείνει αναπάντεχα για όλους...

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved