Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ανακοίνωσε την πρεμιέρα & τις μεγάλες αλλαγές του ριάλιτι
Media

Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ανακοίνωσε την πρεμιέρα & τις μεγάλες αλλαγές του ριάλιτι

O Ατζούν Ιλίτζαλι βρίσκεται στην Ελλάδα για να αποφασίσει ο ίδιος ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν  στο survivor 2024 και ανακοίνωσε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time την πρεμιέρα του ριάλιτι, τις μεγάλες αλλαγές αλλά και την επιστροφή κάποιων παικτών!

Ο Τούρκος παραγωγός ανέφερε: «Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες»!

acun.jpg

Και αποκάλυψε ο Ατζούν Ιλίτζαλι: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

survivor.jpg

Δείτε τα όσα είπε ο Τούρκος παραγωγός για το survivor 2024!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved