Survivor: Αυτοί είναι οι εννιά Διάσημοι που δέχτηκαν πρόταση για το ριάλιτι
Media

Survivor: Αυτοί είναι οι εννιά Διάσημοι που δέχτηκαν πρόταση για το ριάλιτι

Survivor 2024: Στις 7 Ιανουαρίου ξεκινά ο νέος κύκλος του ριάλιτι και μάθαμε τους εννιά Διάσημους που δέχθηκαν πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτοί λοιπόν που έχουν δεχθεί πρόταση είναι: Κατερίνα Δαλάκα, Σάββας Γκέντσογλου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος, Τζέιμς Καφετζής, Μαρία Αντωνά, Aλέξης Παππάς, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασίλης Πορφυράκης.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, Fay’s Time έχουν κάνει επαφές και συζητήσεις και θα δούμε ποιοι τελικά θα μπουν στο survivor.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα θα αποφασιστεί ποιοι θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι αλλά και τις αλλαγές που θα δούμε.

Όπως είπε ο Τούρκος παραγωγός: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved