Παράδεισος – Γεωργακόπουλος: «Ο Μπουραντάς θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του»
Media

Παράδεισος – Γεωργακόπουλος: «Ο Μπουραντάς θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του»

Παράδεισος των Κυριών: Για όλα όσα θα διαδραματιστούν στα προσεχή επεισόδια μίλησε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο Χριστόφορος Μπουραντάς έχει πια ανακαλύψει το πραγματικό πρόσωπο της Βικτώριας. Πώς θα τη διαχειριστεί από εδώ και πέρα;

Δεν έχει ανακαλύψει ακριβώς τι γίνεται με τη Βικτώρια, απλώς ξέρει ότι κάτι συμβαίνει και είναι τρομερά επιφυλακτικός απέναντι της. Σίγουρα όμως είναι μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων. Σιγά σιγά θα μαθαίνει γεγονότα και θα πράττει ανάλογα.

paradeisos.jpeg

Γνωρίζει όμως ότι δεν είναι ο πατέρας του παιδιού τους.

Του το λένε, όμως εκείνη το αρνείται. Σίγουρα δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στη Βικτώρια, απλώς δεν ξέρει ακριβώς τα γεγονότα και πάντοτε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τη Βικτώρια την είχε ερωτευτεί και, όταν έχεις βιώσει ένα τόσο μεγαλειώδες συναίσθημα για έναν άνθρωπο, δεν θέλεις να πιστέψεις ακόμη και αυτό που βλέπεις μπροστά σου. Ψάχνεις να βρεις κάποια δικαιολογία. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι έχεις ερωτευτεί ένα τέρας. Όμως τα γεγονότα που έρχονται συνέχεια μπροστά του τον κάνουν να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.

paradeisos-(5).jpg

O Παράδεισος

Θα είναι σοκαριστικό για εκείνον όταν αποκαλυφθεί ολοκληρωτικά στα μάτια του σ χαρακτήρας της;

Θα είναι τεράστιο σοκ. Ας φανταστούμε τον εαυτό μας στη θέση του. Μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μεγάλο σοκ μπορεί να είναι. Θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν το αντέχει κανένας άνθρωπος.

Θα καταρρεύσει;

Φυσικά. Είναι μια τεράστια ανατροπή στη ζωή του. Καταρρέει όλος ο κόσμος που έχει χτίσει γύρω του. Η Βικτώρια ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του και φυσικά δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει ένας άνθρωπος όταν έρχεται αντιμέτωπος με κάτι τέτοιο

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved