Παράδεισος – Αλεξανδρής:  «Τον Αποστόλη τον ενδιαφέρει να φτιάξει τη σχέση του με τον γιο του»
Media

Παράδεισος – Αλεξανδρής: «Τον Αποστόλη τον ενδιαφέρει να φτιάξει τη σχέση του με τον γιο του»

Για τις εξελίξεις της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Η Όλγα ουσιαστικά απελευθερώνεται από τον Αποστόλη και ξεκινά μια καινούρια ζωή. Πώς λειτουργεί αντίστοιχα εκείνος με τον χωρισμό τους;

Κατ’ αρχάς της δίνει το διαζύγιο, αν και ως άντρας παλαιός κοπής θεωρούσε ότι δεν έπρεπε να χωρίσει από τη γυναίκα του. Όσον αφορά την περιουσία, δούλεψε αρκετά χρόνια και την έχει αβγατίσει. Οπότε σίγουρα δικαιούται να πάρει και εκείνος πράγματα. Όμως για τον Αποστόλη, το σημαντικότερο είναι ότι δεν ήθελε να διαλυθεί η οικογένειά του.

Πώς θα λειτουργήσει απέναντι σε αυτό;

Τον Αποστόλη τον ενδιαφέρει να φτιάξει τη σχέση του με τον γιο του. Αυτό είναι το μεγαλύτερο του θέμα.

1696596288134-918492574-paradeisos-(1).jfif

Παράδεισος

Έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του;

Ναι. Έχει αντιληφθεί τον τρόπο συμπεριφοράς του, έχει καταλάβει ότι έχασε το δίκιο του με τον τρόπο που απαίτησε κάποια πράγματα. Φυσικά το συνειδητοποίησε γιατί έμεινε μόνος του. Ήταν διαλυμένος, έμεινε πολύ με τον εαυτό του. Έχει καταλάβει τα λάθη του και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει, με πρωταρχικό σκοπό την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Πάρη.

Θα λυτρωθεί τελικά; Θα προσπαθήσει να προχωρήσει παρακάτω;

Σίγουρα. Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει στη ζωή του. Κι επίσης εκτιμά και σέβεται τους ανθρώπους που αγωνίζονται, και αυτό, αν θέλεις, ήταν το μελανό σημείο της σχέσης του με τον γιο του, γιατί ενώ τα είχε όλα, δεν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονταν.

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved