Πανθέοι- Συριόπουλος: «Θα ήθελα πάρα πολύ και θα επέλεγα κάποιον που δεν θα ήταν κακός»
Media

Πανθέοι- Συριόπουλος: «Θα ήθελα πάρα πολύ και θα επέλεγα κάποιον που δεν θα ήταν κακός»

Ένας από πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του θεάτρου, ο Μιχάλης Συριόπουλος παραδέχεται ότι δυσκολεύτηκε να κάνει τη μετάβαση στην τηλεόραση, αλλά πλέον απολαμβάνει πολύ τον ρόλο του κακού στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, μέσα από τον οποίο ταξιδεύει σε πολύ ενδιαφέροντα μονοπάτια.

Όσοι σας έχουν δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση θα ξαφνιαστούν αν παίξετε σε κωμωδία

Έκανα έναν θετικό χαρακτήρα στη σειρά «Είμαι η Τζο» του ΑΝΤ1 + το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν με ενδιαφέρει η μανιέρα ενός κακού - καθόλου. Και για τον επόμενο ρόλο μου θα ήθελα πάρα πολύ και θα επέλεγα κάποιον που δεν θα ήταν κακός. Παρ’ όλα αυτά, χαίρομαι γιατί είναι δύσκολοι ρόλοι. Βαριέμαι να παίζω ένα πράγμα. Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να έχω μεγάλη γκάμα.

syriopoulos-(5).jpg

Σας δυσκολεύει η τηλεόραση, όπως λένε πολλοί ηθοποιοί που έχουν ξεκινήσει από το θέατρο;

Θα είμαι ειλικρινής. Την πρώτη φορά που με είδα, μου ήρθε να πέσω από τον τέταρτο αγκαλιά με την τηλεόραση ζητώντας συγγνώμη! Σιγά σιγά όμως, κάνοντας και σεμινάρια, προσέχοντας, παρατηρώντας, άρχισα να μαθαίνω τη γλώσσα της κάμερας - γιατί δεν παίζω αλλιώς στον κινηματογράφο και αλλιώς στην τηλεόραση. Και στα δυο μελετώ εξίσου. Έχει μεγάλη γοητεία και η κάμερα όταν την καταλάβεις και την αποκωδικοποιήσεις. Στην αρχή όμως, επειδή ούτε η παιδεία μας ούτε η τέχνη μας διδάσκεται στις σχολές - μαθαίνουμε μόνο θέατρο-, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Και γι’ αυτό φέτος επέλεξα να βάλω ένα σεμινάριο υποκριτικής στην κάμερα, με τον σκηνοθέτη μας, Σπύρο Μιχαλόπουλο, στο εργαστήρι μου, για τους επαγγελματίες ηθοποιούς, γιατί πραγματικά έχουμε να κάνουμε με μια άλλη γλώσσα. Και οφείλει κάποιος, αν σέβεται τον εαυτό του, να τη μελετήσει.

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved