Συγκλονίζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είδα το αυτοκίνητό του να φεύγει στον γκρεμό»
Media

Συγκλονίζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είδα το αυτοκίνητό του να φεύγει στον γκρεμό»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος ενωπίω και αποκάλυψε ότι την περίοδο που έπαιζε στη σειρά «Σκορπιός» λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στα γυρίσματα ο Άκης Σακελλαρίου.

«Εκείνη η σκηνή ήταν μια στιγμή… Άλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας. Θα μπορούσε ο Άκης κυριολεκτικά να έχει σκοτωθεί. Τουλάχιστον εγώ που ήμουν στο από πίσω αυτοκίνητο, γιατί ήταν ένα κυνηγητό με τρία αυτοκίνητα είδα το αυτοκίνητο του Άκη να φεύγει στον γκρεμό.

Νομίζω ότι δεν έχω κατέβει ποτέ πλαγιά στη ζωή μου, ούτε υπήρχε περίπτωση να κατέβω, τόσο γρήγορα όπως κατέβηκα και έφτασα μέχρι εκεί. Ήταν μια στιγμή στην οποία μπορούσαμε να έχουμε χάσει τον Άκη. Άνετα.

1675216734715-485368467-kafetzopoulos-2.webp

Η περιοχή εκεί είναι γεμάτη γκρεμούς και από καλή τύχη το συγκεκριμένο σημείο είχε έναν βράχο, που σταμάτησε το αυτοκίνητο χωρίς να τουμπάρει και χωρίς να γίνουν άλλα πράγματα.

Ήταν μια πάρα πολύ, πάρα πολύ όμως, δύσκολη σκηνή σε μια σειρά που όλα πήγαιναν στραβά. Θέλαμε ήλιο και έβρεχε για τρεις μέρες, θέλαμε βροχή και είχε λιακάδα για έναν μήνα. Όλα πήγαιναν στραβά αλλά αυτή ήταν η κορυφαία στραβή πραγματικά. Ήταν τρομακτικό. Νόμιζα ότι τελείωσαν όλα».

Για το εν λόγω περιστατικό μίλησε και ο Άκης Σακελλαρίουλέγοντας: "Κόντεψα να σκοτωθώ μπροστά στα μάτια του Αντώνη"

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved