Φως στο Τούνελ: Η τελευταία εκπομπή της χρονιάς και ο εκνευρισμός της Νικολούλη: «Τι γίνεται πάνω;»
Media

Φως στο Τούνελ: Η τελευταία εκπομπή της χρονιάς και ο εκνευρισμός της Νικολούλη: «Τι γίνεται πάνω;»

Φως στο Τούνελ: Οι τηλεθεατές ήταν συντονισμένοι στο Mega, λίγο πριν τις 23:30 προκειμένου να δουν την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Φυσικά, εξίσου συντονισμένοι ήταν και στο Χ όπου ξεκίνησαν να γράφουν τα σχόλιά τους, πριν ακόμα βγει στον αέρα το πρόγραμμα. 

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, εμφανίστηκε στο πλατό με μαύρο σακάκι και κόκκινο πουκάμισο ενώ επέλεξε και ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, ένα φουλάρι στους ίδιους τόνους με το πουκάμισο και το σακάκι, το οποίο πέρασε γύρω από το λαιμό και έφτανε μέχρι χαμηλά.

nikoloylh.jpg

«Καλησπέρα. Αυτοί φίλοι μου είναι η τελευταία εκπομπή για το 2023 και θα τη χαρακτήριζα ξεχωριστή, ιδιαίτερη. Μας δείχνει τη σκοτεινή, την άγρια πλευρά μιας κοινωνίας που δρα ανεξέλεγκτα. Πίνει κυριολεκτικά το αίμα νέων ανθρώπων και τους σπρώχνει στην εξαφάνιση και στον θάνατο και θα δείτε τι εννοώ...», είπε μεταξύ άλλων κατά την έναρξη της εκπομπής της η Αγγελική Νικολούλη.

Και λίγο μετά η Αγγελική Νικολούλη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της καθώς κάποιοι από τους συνεργάτες της μιλούσαν δυνατά και την ενοχλούσαν όσο εκείνη παρουσίαζε τα θέματα της βραδιάς:

«Παρακαλώ λίγη ησυχία αν είναι εύκολο... Τι γίνεται πάνω ρε παιδιά; Παίδες να έρθω εγώ λίγο πάνω στο κοντρόλ να τα πούμε λίγο από κοντά; Ακούγεστε πάρα πολύ έντονα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από το Φως στο Τούνελ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved