Fame Story: Η ανατροπή στις αποχωρήσεις, οι 4 φιναλίστ & τι είπαν όσοι έφυγαν από την Ακαδημία
Media

Fame Story: Η ανατροπή στις αποχωρήσεις, οι 4 φιναλίστ & τι είπαν όσοι έφυγαν από την Ακαδημία

O Ημιτελικός του Fame Story χθες το βράδυ (15 Δεκεμβρίου) έκανε την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Μεγάλο Τελικό στις 22 Δεκεμβρίου!

Άννα, Γιάννης, Σωτήρης και Φειδίας ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και όλη την εβδομάδα που πέρασε είχαν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για να προετοιμαστούν για την εμφάνισή τους στο live του ημιτελικού, που θα καθόριζε τους φιναλίστ.



Στην έναρξη του σόου, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τον σπουδαστή που κέρδισε την ασυλία βάσει της ψηφοφορίας του κοινού που ήταν ο Φειδίας. Αμέσως μετά θα μάθαμε ποιον από τους δύο, τον Τίτο ή την Αριστέα, αποφάσισαν οι καθηγητές να θέσουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση, μέσα από το τελευταίο Συμβούλιο Καθηγητών και αυτός ήταν ο Τίτος με την Αριστέα να περνά κατευθείαν στον Τελικό!

Και οι έξι σπουδαστές ανέβηκαν στη σκηνή αποφασισμένοι να καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού και των κριτών, του Αντώνη Ρέμου, της Ελένης Φουρέιρα, του Γιώργου Αρσενάκου και του Light, που στο τέλος της βραδιάς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ποιος θα παρέμενε στην Ακαδημία του Fame Story αυτή την τελευταία κρίσιμη εβδομάδα, διεκδικώντας τη νίκη.

Light-Elenh-Foyreira-Giwrgos-Arsenakos-Antwnhs-Remos.jpg

Το ποιοι σπουδαστές θα κατάφερναν να περάσουν στον Μεγάλο Τελικό θα κρινόταν τόσο από τις solo εμφανίσεις τους, όσο και από τα ντουέτα, που ερμήνευσαν όλοι επί σκηνής!

Ο Γιάννης Στεφανίδης ένωσε φωνητικά τις δυνάμεις του με την Άννα Πολτζόγλου στο «Αδιέξοδο», η Αριστέα Αλεξανδράκη τραγούδησε με τον Τίτο Λαχανά «Shallow» και ο Φειδίας Ηροδότου μαζί με τον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου ερμήνευσαν το «Φίλα με Ακόμα».

Δείτε το ντουέτο Αριστέας-Τίτου οι οποίοι στο τέλος του έδωσαν και ένα καυτό φιλί στο στόμα:

Το ντουέτο Γιάννη-Άννας:

Ενθουσίασαν με το ντουέτο τους Φειδίας και Σωτήρης:


Ο Ημιτελικός είχε αγωνία, εκπλήξεις, προκλήσεις, αλλά και έναν ξεχωριστό καλεσμένο, με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται στο θεαματικό stage του Fame Story Live τον Λευτέρη Πανταζή, που έχει πάντα έναν μοναδικό τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό με τις διαχρονικές του επιτυχίες.


Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ανακοινώθηκε ο σπουδαστής που πέρασε στον Μεγάλο Τελικό, χάρη στη θετική ψήφο του κοινού κατά τη διάρκεια του Live, ενώ η Κριτική Επιτροπή ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να επιλέξει μόνο έναν ακόμα σπουδαστή που θα παρέμενε στην Ακαδημία. Τελικά, το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσουν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό ο Σωτήρης και ο Γιάννης, γεγονός που δεν περίμενε κανείς καθώς ήταν από τους αγαπημένους σπουδαστές της Ακαδημίας, από την έναρξη του παιχνιδιού.

Έτσι, η Άννα, η Αριστέα, ο Τίτος και ο Φειδίας πάνε τελικό και μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη...

Λίγο πριν από το φινάλε του Ημιτελικού, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε αναλυτικά τη διαδικασία!

Δείτε τι δήλωσαν ο Γιάννης και ο Σωτήρης κατά την αποχώρησή τους:

https://www.instagram.com/reel/C05KUPlIQtC/
https://www.instagram.com/reel/C05KBd8oJTI/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved