Μαγγίρα προς συνεργάτες της για το beef με την Κορινθίου: «Είμαι έξαλλη. Με ξεφτιλίζετε…»
Media

Μαγγίρα προς συνεργάτες της για το beef με την Κορινθίου: «Είμαι έξαλλη. Με ξεφτιλίζετε…»

Με... ένταση ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή I Love Σου Κου της Μπέττυ Μαγγίρα η οποία συνήθως ξεκινάει με κάποιο σκετς, χορό, τραγούδι και παιχνίδια με την κάμερα. 

Σήμερα όμως, η παρουσιάστρια από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο της εκπομπής, έδειξε θυμωμένη και με έντονο ύφος απευθυνόμενη στους συνεργάτες της είπε:

«Είμαι έξαλλη. Με ξεφτιλίζετε… Έφτασε η ώρα να έχουμε και εμείς beef» αναφερόμενη στην αντίδραση τις προηγούμενες μέρες της Μαρίας Κορινθίου στις δηλώσεις της Μαγγίρα πριν από λίγες εβδομάδες.

korinthiou-maggira-2.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά. Η ηθοποιός με τις δηλώσεις της έδειξε να μην γνωρίζει σχετικά με το θέμα λεπτομέρειες, γεγονός που σχολίασε η Μαγγίρα αργότερα, λέγοντας πως καλό θα ήταν η Μαρία να μην κάνει δηλώσεις όταν δεν γνωρίζει ένα θέμα γιατί εκτίθεται.

Η τελευταία αυτή λέξη, ενόχλησε τη Μαρία Κορινθίου η οποία με νέες δηλώσεις της δεν έκρυψε την ενόχλησή της αυτή.

maggira.jpg

«Πριν κανά μήνα, εμείς δείξαμε κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου και είπα εγώ ότι εκτίθεται» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία στη συνέχεια είπε ότι θα έδειχνε το αμοντάριστο αλλά και το μονταρισμένο υλικό των δηλώσεων της Κορινθίου, όπως και έγινε.

Τελικά, όπως αποδείχτηκε, το μονταρισμένο και το αμοντάριστο βίντεο δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά, μόνο στον χρόνο διάρκειάς τους, γεγονός που σχολίασε επίσης η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί στο I Love Σου Κου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved