Νίκος Συρίγος: «Είναι η πλατεία που πηγαίνει η κόρη μου. Ευτυχώς την είχα χθες μαζί μου»
Media

Νίκος Συρίγος: «Είναι η πλατεία που πηγαίνει η κόρη μου. Ευτυχώς την είχα χθες μαζί μου»

Ο Νίκος Συρίγος φανερά αναστατωμένος με τα όσα συνέβησαν στο Καλαμάκι, όπου ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε βίαια σε παρέα συνομηλίκων τους, σε πολυσύχναστο σημείο.

«Είναι η πλατεία που πηγαίνει η κόρη μου. Ευτυχώς την είχα χθες μαζί μου με τη μεγάλη της αδελφή, ήταν το Σαββατοκύριακο που την έχω εγώ» είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι η πολλοστή φορά που υπάρχουν τέτοια περιστατικά στη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν από 15 μέρες μου έκανε παράπονα ότι ήρθαν οι αστυνομικοί και ζήτησαν ταυτότητα σε όλα τα παιδιά. Γίνονται περιπολίες αστυνομικών, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν φτάνουν. Το μάθαμε χθες το βράδυ και τη ρώτησα.

Μου λέει: "μπαμπά, δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό". Ήρθαν τώρα 20 κουκουλοφόροι, πιτσιρίκια και αυτά, και επιτέθηκαν σε 6 παιδιά. Ξέρεις τι ερώτηση έκαναν; «Είστε από τον Άγιο Δημήτριο;». Και πριν προλάβει να απαντήσει το παιδάκι, του επιτέθηκαν.

Μας θυμίζει και αυτά που ακούνε τα παιδιά. Χθες τα κορίτσια μου έβαλαν να ακούσω τη μουσική που ακούνε. Δεν είναι τραγούδια αυτά. Εξοικειώνονται με τη βία. Η βία ξεκινάει σίγουρα μέσα από την οικογένεια. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που, ακόμα και σήμερα να αλλάξουν τα μυαλά μας, πάλι τα ίδια θα γίνονται. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τη βία και νομίζουν ότι το κάνουν και για καλό. Αυτά τα παιδιά ανάθεμα εάν ξέρουν ότι αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στη φυλακή» κατέληξε ο Νίκος Συρίγος. Δείτε όσα είπε ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved