Τοπαλίδου: «Στους ‟Πανθέους” ξεκίνησα για 40 επεισόδια και συμμετέχω ήδη σε 60… Μάλλον αγάπησαν…»
Media

Τοπαλίδου: «Στους ‟Πανθέους” ξεκίνησα για 40 επεισόδια και συμμετέχω ήδη σε 60… Μάλλον αγάπησαν…»

Η Έλενα Τοπαλίδου η οποία φέτος είναι μία... αποκάλυψη με τον ρόλο της στους Πανθέους, μιλάει για αυτή τη νέα προοπτική στη ζωή της, μιας και το βασικό της επάγγελμα είναι χορεύτρια. 

Και παρ' όλο που δεν σπούδασε ποτέ υποκριτική, τρία χρόνια αφότου άφησε στην άκρη την τέχνη του χορού που τόσο πολύ αγαπά, εργάστηκε στο Εθνικό θέατρο και έτσι άρχισε να «φλερτάρει» και με το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Δε χαρακτηριζόμουν ηθοποιός ούτε το Εθνικό μπορούσε να με πληρώσει ως ηθοποιό. Ήμουν μια κατηγορία μόνη μου, χορεύτρια-ηθοποιός! Ήταν πολύ αστείο, γιατί έλεγαν: “Πού να σε βάλουμε εσένα τώρα;” Πια υπογράφω ως ηθοποιός. Αλλά είμαι περήφανη και για το χορεύτρια».

kouris-topalidou-gamos-(4).jpg

H Έλενα Τοπαλίδου την ημέρα του γάμου της με τον Νίκο Κουρή (12/12)

Όπως λέει και η ίδια: «Από τα γυρίσματα της “Φόνισσας”, θυμάμαι κυρίως την Καρυοφυλλιά και την Εύα τη Νάθενα. Η Καρυοφυλλιά είναι συγκλονιστική στον τρόπο που άγγιξε τον ρόλο. Η Νάθενα αφοσιώθηκε, τυραννήθηκε, το πίστεψε. Την “πήγαινε” ο Παπαδιαμάντης. Μας “τάραξε” κι εμάς το μυαλό, μας έπεισε. Αυτό είναι το πιο όμορφο που μπορεί ένας σκηνοθέτης να κάνει. Tο θέμα με συγκινεί πάρα πολύ - ο Παπαδιαμάντης είναι συνταρακτικός, αδιανόητος. Στους ‟Πανθέους”, από την άλλη, ξεκίνησα για 40 επεισόδια και συμμετέχω ήδη σε 60. Στον Σκάι μάλλον αγάπησαν τον τρόπο που υπάρχω εκεί μέσα κι, ενώ ο ρόλος μου, η Μιρέλα, ήταν στην αρχή μια λίγο παράξενη και φοβιστική φυσιογνωμία, τώρα έχει γίνει πιο ανθρώπινη και γλυκιά. Περνάω πολύ ωραία στα γυρίσματα, ειδικά με τους ανθρώπους των συνεργείων, τους οποίους τους συμπαθώ και συνδέομαι πολύ μαζί τους σε όποια δουλειά κι αν βρεθώ. Όμως, δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τη σειρά σχεδόν καθόλου - έχω βάλει τη μαμά μου να τη βλέπει και μοιράζεται μαζί μου κάποια πράγματα. Την ανοίγω μόνο μερικές στιγμές για να δω αν ο τρόπος που παίζω είναι οκ και αντέχεται!».

Πηγή: Glow

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved