Night Out: Με καλεσμένη την Βασιλική Τρουφάκου
Media

Night Out: Με καλεσμένη την Βασιλική Τρουφάκου

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τη Βασιλική Τρουφάκου στο Night Out, απόψε στις 00:10, στο MEGA.

Στην παρέα του late night show η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, που πρωταγωνιστεί στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta».

Η πρωταγωνίστρια μιλά πρώτη φορά για τον ρόλο της, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 και είναι εμπνευσμένη από την τραγωδία της Κύπρου. «Όταν διάβασα τις αφηγήσεις από αληθινές μαρτυρίες στο σενάριο, πήρα τηλέφωνο τον Αντρέα Γεωργίου και του είπα θα ραγίσουν οι οθόνες», σχολιάζει μεταξύ άλλων η Βασιλική Τρουφάκου.

Φυσικά, η καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να αποφύγει τα ευφάνταστα παιχνίδια που ετοιμάζει ο οικοδεσπότης του «Night Out» κάθε εβδομάδα μαζί με τη Frau Dimitra. Ποιες οι πολύτιμες συμβουλές της Βασιλικής Τρουφάκου σε ζητήματα καρδιάς; Πόσο καλή ρεπόρτερ είναι και τι θα δείξει το γκάλοπ που κάνει σε ανυποψίαστους περαστικούς;

Η ηθοποιός εξομολογείται επίσης στον παρουσιαστή του Night Out, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της. «Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ένας γονιός. Αν έχεις ζήσει αρρώστια για πάρα πολύ καιρό ξέρεις ότι λυτρώνεται όταν φεύγει» σημειώνει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved