Νίκος Φλωρινιώτης: Ράκος έξω από το νοσοκομείο η Άννα Φλωρινιώτη – «Δε νιώθω καλά»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Media

Νίκος Φλωρινιώτης: Ράκος έξω από το νοσοκομείο η Άννα Φλωρινιώτη – «Δε νιώθω καλά»

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Άννα Φλωρινιώτη η οποία σήμερα, 19 Δεκεμβρίου έχασε τον αδερφό της, Νίκο.

Η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Αννούλα Φλωρινιώτη καταβεβλημένη έκανε δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο.

«Δεν είμαι σε θέση να πω τώρα κάτι. Δεν είμαι σε φάση. Να μιλήσετε με τον γιατρό. Θα σας τα πω άλλη στιγμή. Δε νιώθω καλά. Θα σας πουν οι άλλοι για την κηδεία» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

1702983825105-128506060-florioniotis_florinioti.jpg

Δείτε την έξω από το νοσοκομείο στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα.

Nα σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις στο Πρωινό: «Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου. Μας τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, μου πήραν τον αδερφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Σήμερα το πρωί «έφυγε». Κοιμόμουν δίπλα του και σηκώθηκα γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο. Και ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα και έτρεξα αμέσως στους γιατρούς. Ήρθε ο γιατρός και μου λέει “ξεκουράστηκε”».

1702983999679-951484264-floriniotis19380.webp

Και ανέφερε: «Είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του την προηγούμενη φορά που μπήκαμε. Δεν ήξερε κάτι, αλλά είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κανονίζαμε να περάσουμε μαζί τις γιορτές. Δεν του λέγαμε ότι ο καρκίνος έχει προχωρήσει, αλλά καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει. Έκανε ανοσοθεραπείες το τελευταίο διάστημα. Ξέραμε ότι θα έρθει το μοιραίο, μας το είχαν πει, αλλά δεν μπορούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε, πιστεύαμε σε ένα θαύμα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved