Στάθης Σχίζας: Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το Survivor, δεν είναι αυτός που νομίζεις!
Media

Στάθης Σχίζας: Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το Survivor, δεν είναι αυτός που νομίζεις!

O Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Σουσού και μίλησε μεταξύ άλλων για το survivor, τον λόγο που αποχώρησε, την οικονομική απολαβή, αλλά και αν θα τον δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.

Αρχικά ανέφερε: «Υπάρχει μια παραφιλολογία γύρω από το Survivor, ποιος θα μπει, ποιος όχι, είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Εγώ γενικά έχω καλές σχέσεις με την παραγωγή. Πρέπει να ζυγίσεις πολλά πράγματα για να φύγεις για τον Άγιο Δομίνικο, ειδικά εγώ που θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά, δεν έχω κάνει χειμώνα. Πλέον δεν είναι εμπειρία, την έχεις ζήσει ήδη».

Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο Survivor μπήκα μέσα με ανθρώπους που πήγαν για την εμπειρία, στο All Star ήταν άνθρωποι που είχαν πάει με πλάνο πριν ξεκινήσει. Ήταν πολύ σκληρό. Έξω από το παιχνίδι δεν έχω θέμα με κάνεναν, όμως κάποιοι μου είναι αδιάφοροι. Όπως δεν έκανα παρέα μέσα στο παιχνίδι, δεν θα έκανα και έξω».

1702986345264-474849643-sxizas.jpg

Για την αποχώρησή του, είπε: «Θα είχα βγάλει κάποια χρήματα παραπάνω, μπορεί να είχα κερδίσει το παιχνίδι, αλλά και πάλι, μόλις θα τελείωνε το παιχνίδι και θα είχα φτάσει εκεί, θα σκεφτόμουν “πόσα πράγματα θα είχα καταπιεί για να φτάσω εκεί”».

Και τόνισε: «Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να είναι 7 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα», δήλωσε και συνέχισε: «Δεν σε κατευθύνει κάποιος να πεις πράγματα ή να κάνεις. Σε πάει μόνο του το παιχνίδι. Γίνονται τόσα πράγματα μέσα που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Κι εγώ κάποια επεισόδια που έχω δει από την τηλεόραση, δεν έχει καμία σχέση με το τι γίνεται μέσα».

Μάλιστα, ανέφερε ο Στάθης Σχίζας: «Δεν καταγράφεσαι 24 ώρες το 24ωρο, οπότε υπάρχουν νεκρά σημεία, γίνονται συζητήσεις που δεν τα παίρνει η κάμερα. Εγώ έλεγα για πλάκα, ότι το πραγματικό ριάλιτι είναι το off camera. Αν τα έδειχναν θα έκανε 80% τηλεθέαση».

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Έχω δει βίντεο με αντίδρασή μου κι έλεγα “που είναι το υπόλοιπο;”. Υπήρχε πιο μεγάλη ένταση στο off camera, on camera γινόμασταν πιο πολιτισμένοι».

sxizas-(1).jpg

«Δεν υπάρχει παίκτης που να μην ξέρει ότι τον καταγράφει η κάμερα. Αν θες να μη σε πάρει η κάμερα, δεν σε παίρνει. Έχω δει παίκτη να είναι σε κατάσταση ζεν και με το που έρχεται η κάμερα να γίνεται χαμός», είπε.

sxizas21.jpg

Και για τη συμμετοχή του στο survivor all star, είπε: «Θα πήγαινα, δεν το μετάνιωσα. Εγώ μπορεί να άλλαζα κάποιες συμπεριφορές μέσα, να μην ασχολιόμουν με τίποτα. Θα αποχωρούσα 100%. Κυρίως έφυγα για τις συμπεριφορές, όχι για την Αλεξάνδρα. Ήταν συνολικό, έβλεπα που μπορούσε να φτάσει ένας άνθρωπος για να πάρει μια βδομάδα παραπάνω χρήματα. Μιλάμε για τρελά πράγματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved