Survivor 2024: Όσα ακούγονται για τους παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο
Media

Survivor 2024: Όσα ακούγονται για τους παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο

Survivor 2024: Στις 7 Ιανουαρίου ξεκινά ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης και όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτοί που έχουν ήδη δεχθεί πρόταση είναι οι: Κατερίνα Δαλάκα, Σάββας Γκέντσογλου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος, Τζέιμς Καφετζής, Μαρία Αντωνά, Aλέξης Παππάς, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασίλης Πορφυράκης.

Το Πρωινό Σουσού έδειξε μάλιστα και πλάνα με τον ηθοποιό Δημήτρη Βλάχο να περνά το κατώφλι της Acun Medya ενώ αν η Κατερίνα Δαλάκα μπει ξανά, αυτή θα είναι η 4η φορά στο ριάλιτι, ενώ για τον Άρη Σοϊλέδη η δεύτερη.

«Ότι έχω δεχτεί πρόταση, έχω δεχτεί. Το αν το σκέφτομαι θα το δούμε στην πορεία. If the price is right, το βλέπουμε. Όλοι βγαίνουν και λένε πάμε για την εμπειρία, τα αγωνίσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής καθώς τα ερωτηματικά γύρω από το όνομά του είναι πολλά και αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να τον δουν προκειμένου να διαπιστώσουν παράλληλα και αν έχουν φτιάξει οι σχέσεις του με την εταιρία παραγωγής.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κάνει αλλαγές και το δήλωσε μάλιστα ενώ αρκετά θα είναι και τα φρέσκα πρόσωπα που θα δούμε στο ριάλιτι επιβιώσης του ΣΚΑΙ.

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών», δήλωσε ο Ατζούν.

«Κλείδωσε» η Όλγα Πηλιάκη

Και μπορεί να μην δούμε τον Στέλιο Χανταμπάκη στο φετινό Survivor, όμως, φαίνεται πως θα δούμε την σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη. Η γνωστή αθλήτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη θα περάσει τους επόμενους μήνες της ζωής της στη ζούγκλα και τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Γεια σου.

«Έχουμε μία γυναίκα, μία αθλήτρια που πιστεύω ότι θα σαρώσει στο Survivor και έδωσε τα χέρια, είναι αποκλειστικό, θα τη δούμε σίγουρα. Είναι η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, που θα ταξιδεύσει στον Άγιο Δομίνικο και θα τη δούμε πραγματικά να δίνει πόνο στα αγωνίσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί από τους παλιούς παίκτες θέλουν διακαώς να μπουν στο παιχνίδι καθώς μην ξεχνάμε πως τα χρήματα που έβγαλαν στους περασμένους κύκλους ήταν πολλά και με πολλά μηδενικά.

Μεταξύ αυτών και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος δήλωσε πρόσφατα: «Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved