Χριστούγεννα στην TV - Όσα θα δούμε τις γιορτινές μέρες
Media

Χριστούγεννα στην TV - Όσα θα δούμε τις γιορτινές μέρες

Ενόψει των Χριστουγέννων, της πιο γιορτινής εποχής του χρόνου, τα κανάλια έχουν διαμορφώσει κατάλληλα το πρόγραμμά τους με εορταστικές εκπομπές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Ας δούμε αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε τις προσεχείς ημέρες. 

ALPHA

Τα φετινά Χριστούγεννα στον ALPHA οι εκπομπές θα κινηθούν σε γιορτινό ρυθμό, ενώ οι ταινίες που θα προβληθούν θα είναι τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους του σταθμού. Το Σάββατο 23/12, η Ναταλία Γερμανού και η τηλεοπτική της παρέα μάς λένε «Καλύτερα δε γίνεται!», στις 13.50.

thumbnail-kalytera-de-ginetai.webp

Στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν ο Γιώργος θεοφάνους, ο Μιχάλης Σαράντης και η Λένα Παπαληγούρα. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παίρνει το «Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη. 0 σεφ ετοιμάζει λαχταριστές και ευφάνταστες συνταγές για το γιορτινό τραπέζι. Το βράδυ, στις 20.00, θα προβληθεί ένα νέο, εορταστικό επεισόδιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Την Κυριακή 24/12, η Ναταλία Γερμανού, πιστή στο ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, φιλοξενεί στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» την Ευγενία Σαμαρά και τους πρωταγωνιστές από τη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», Δημήτρη Σέρφα και Ευγενία Ξυγκόρου.

Στις 16.40, στην εκπομπή μαγειρικής «Kitchen Lab» ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει απολαυστικά πιάτα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Akis-Petretzikis.jpg

Στις 21.00, ο ALPHA εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της μεγάλης συναυλίας που έδωσε η Άννα Βίσση στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα, «50 χρόνια Άννα Βίσση». Τη Δευτέρα 25/12 και την Τρίτη 26/12 ο σταθμός θα προβάλλει ταινίες κινουμένων σχεδίων, κωμωδίες αλλά και σειρές σε επανάληψη.

Anna-Vissi-Greek-Singers-in-Athens.jpg

MEGA

Το Μεγάλο Κανάλι φοράει τα γιορτινά του και έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Το Σάββατο 23/12, στις 21.40, οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν την ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό».

spiti-me-to-mega.jpg

Την παραμονή των Χριστουγέννων θα προβληθούν κανονικά οι εκπομπές του σταθμού, ενώ το βράδυ η διασκέδαση κορυφώνεται με τη μουσική εκπομπή «Χριστούγεννα στο “Σπίτι με το Mega”». Οι οικοδεσπότες της εορταστικής βραδιάς, η Ρούλα Κορόμηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ετοιμάζουν το πιο λαμπερό και κεφάτο ρεβεγιόν της ελληνικής τηλεόρασης, με καλεσμένο τον Πάνο Κιάμο. Ακόμη, θα τραγουδήσουν οι Γιώργος Αλκαίος, Γιώργος Βελισσάρης, Νίκος Ζωιδάκης, Νίκος Απέργης και η Μαλού.

roula-koromila_-1024x575.jpg

Τόσο ανήμερα τα Χριστούγεννα όσο και την Τρίτη 26/12 ο σταθμός θα προβάλλει αγαπημένες ταινίες και σειρές σε επανάληψη.

ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 23/12, στην εκπομπή «Γεια σου», στις 11.45, η Μαρία Μπακοδήμου και η παρέα της έρχονται με εορταστική διάθεση και λαμπερούς καλεσμένους.

eytyxis-mpletsas-(2).jpg

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 16.40, το «Happy Traveller» μάς ταξιδεύει με εορταστική διάθεση στη χιονισμένη Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Πρώτος σταθμός, η αριστοκρατική Βιέννη με την ίσως διασημότερη χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης. Η συνέχεια δίνεται στην Μπρατισλάβα και τη Βουδαπέστη, ενώ το οδοιπορικό θα ολοκληρωθεί στη μεσαιωνική και φουλ γιορτινή Πράγα. Τέσσερις χώρες και 4 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε 4 ημέρες, η καθεμία με τις ομορφιές της και την ξεχωριστή της γιορτινή ατμόσφαιρα. Φωτάκια παντού, μυρωδιές από ζεστά ροφήματα και χριστουγεννιάτικα γλυκά, και το χιόνι να έχει μετατρέψει τα μέρη που επισκεπτόμαστε νοερά σε σκηνικό από παραμύθι! Στις 23.00. θα προβληθεί η οικογενειακή κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ «Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων».

maria-mpakodimou.jpg

Την Κυριακή 24/12, η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της εκπομπής μάς λένε «Γεια σου» στις 11.45. Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων δίνουμε ραντεβού με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος μας καλωσορίζει σε μια εορταστική εκπομπή, με τίτλο «Χριστούγεννα με φίλους», με τη Γιώτα Νέγκα. Ο παρουσιαστής μάς υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό και γέλια. Τα Χριστούγεννα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στην ροή του προγράμματος θα δούμε πολλές ταινίες αλλά και εκπομπές σε επανάληψη.

ΑΝΤ1

maggira.jpg

Το Σάββατο 23/12, θα προβληθούν κανο ­νικά τόσο το «Στούντιο με θέα» όσο και το «I Love Σου Κου», όπου η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχεται την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δίνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ενώ το κέ ­φι ανεβαίνει στα ύψη με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο.

grigoris-arnaoutoglou.jpg

Στις 20.00, ακολουθεί ο Γρήγορης Αρναούτογλου με ένα εορταστικό επεισόδιο του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Στις 21.00, ο Θάνος Κιούσης έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό «5x5» με τους ηθοποιούς από τις θεατρικές παραστάσεις «Άντρες με τα όλα τους» και «Πες μου ότι είναι ψέμα» να παίζουν για καλό σκοπό. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παίρνει η παιδική ταινία «Paddington».

5X5-Sabbato-23-Dekembrioy-(1).jpg

Την Κυριακή 24/12, στις 21.00, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα έχει ένα ξεχωριστό εορταστικό επεισόδιο για καλό σκοπό, που θα χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές με τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς», ενώ, στις 23.00, θα ακολουθήσει η προβολή ενός μουσικού προγράμματος.

1649420834155-982742057-zeta1.jpg

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 21.00, θα απολαύσουμε ένα ακόμα εορταστικό επεισόδιο «Rouk Zouk» με τους πρωταγωνιστές της «Μάγισσας». Στις 23.00, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του από τη μουσική βραδιά «Πέφτει η νύχτα με... ρυθμό» και γκεστ τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Την Τρίτη 26/12, ταινίες για μικρούς και μεγάλους κυριαρχούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, στις 29/12, η εκπομπή «Το πρωινό» υποδέχεται τον Σταμάτη Κραουνάκη, ηθοποιούς της σειράς «Η Μάγισσα» και τον Διονύση Σχοινά.

STAR

star.jpg

Οι λιλιπούτειοι φίλοι του σταθμού μπορούν να απολαύσουν από το πρωί του Σαββάτου 23/12 τις καλύτερες σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων. Ο σταθμός όλες τις ημέρες των Χριστουγέννων θα προβάλλει κινηματογραφικές επιτυχίες αλλά και πολλές οικογενειακές και γιορτινές ταινίες.

ΟΡΕΝ

Χριστουγεννιάτικες και παιδικές ταινίες αλλά και εορταστικές εκπομπές σε επανάληψη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του OPEN για τις γιορτές. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23/12, στις 23.00, θα προβληθεί το «Celebrity Travel Xmas» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου και αμέσως μετά, στις 01.30, η εκπομπή «Ό,τι αγαπώ Best of - Αφιέρωμα στον Τόλη Βοσκόπουλο», που παρουσίαζε στο παρελθόν ο Γιάννης Μπέζος.

OPEN_BEYOND_.jpg

Παραμονή των Χριστουγέννων το πρόγραμμα θα κινηθεί στον ίδιο ρυθμό. Το βράδυ, στις21.00 και στις 23.00, αντίστοιχα, θα απολαύσουμε σε επανάληψη τα εορταστικά προγράμματα «Celebrity Travel Xmas - Νυρεμβέργη» με καλεσμένους τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Σταν και το «Ένα τραγούδι ακόμα» με τον Γιώργο θεοφάνους στην παρουσίαση και καλεσμένους την ‘Έλλη Κοκκίνου, τον Χρήστο Χολίδη και άλλους.

theofanous.jpg

Τα μεσημέρι των Χριστουγέννων, στις 14.00, θα προβληθεί σε επανάληψη η μουσική εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα Best of - Αντώνης Ρέμος» και πολλές ταινίες.

ΕΡΤ2

Την Κυριακή 24/12, στις 08.00, θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και τα Χριστούγεννα, στις 06.00, την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Εορτής των Χριστουγέννων από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.

ΕΡΤ1

V-NEA-ERT-KRONAKI.jpg

Σε εορταστικό ρυθμό θα κινηθεί και το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Το Σάββατο 23/12, στις 10.00, η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μέσα από την εκπομπή «Δύο στις 10» συνδέονται με το Άγιον Όρος και μιλούν με τον μοναχό Νικήτα Κυπραίο και στη συνέχεια με την Αστυπάλαια. Στην παρέα τους έρχονται ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η'Εμιλυ Κολιανδρή.

Στις 16.00, τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος συναντάει τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ η Τζένη θεωνά είναι η καλεσμένη στη στήλη «Μαμά-μίλα».

348A1324a.jpg

Τάσος Ιορδανίδης

Στις 17.00, στην εκπομπή «ΕΡΤ Backstage», οι πρωταγωνιστές της σειράς «Στα σύρματα» και οι χίπηδες από τη σειρά «Η παραλία» μιλούν για τις πιο δυνατές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις τους. Ακόμη, οι Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Νικολόπουλος, Στέλιος Διονυσίου κ.ά. σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του εορταστικού επεισοδίου της εκπομπής «Νύχτα στάσου». Λίγο μετά, στις 19.15, στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού «Πες τη λέξη», ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται τους Κρατερό Κατσούλη, Χριστίνα Βίδου, Κώστα Παπαχλιμίντζο, Ευγενία Δημητροπούλου, Στέλιο Ξανθουδάκη και τη Σοφία Μανωλάκου. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στον οργανισμό «Πράξη Αγάπης». Το βράδυ, στις23.30, προβάλλεται η ταινία «Ο εφευρέτης των Χριστουγέννων».

GIWRGOS-KARAMIXOS.jpg

Την παραμονή των Χριστουγέννων, στην εκπομπή «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου ,τα παιδιά από την Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Νέου Ηρακλείου ψέλνουν τα κάλαντα, ενώ ο Ησαΐας Ματιάμπα αναλαμβάνει τη διασκέδαση. Όμως και οι «Μαμά-δες» έρχονται, στις 16.00, με εορταστική διάθεση. Η Τζένη Θεωνά συναντάει στο θέατρο Λαμπέτη τους ηθοποιούς της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους». Στις 19.15, το εορταστικό «Πες τη λέξη» ξεκινά και ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται τους παίκτες. Η νικήτρια ομάδα θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Η Αναγέννηση». Στις 22.00, η εκπομπή «Νύχτα στήσου» γιορτάζει την παραμονή των Χριστουγέννων με λαϊκά τραγούδια, συντροφιά με λαμπερά πρόσωπα της ΕΡΤ, που μιλούν για τα «δικά» τους Χριστούγεννα. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Αμέσως μετά, στις 00.30, προβάλλεται η ταινία «Έρωτας από ατύχημα» σε Α' τηλεοπτική μετάδοση.

aslanidou-nikolopoulos.jpg

H Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Νύχτα Στάσου

Το πρωί των Χριστουγέννων, στις 10.00, πλημμυρίζει από αγάπη με την παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά. Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενεί τον Στέφανο Κόκκαλη, τη Μαριέλα Σαββίδου, την Τάμτα και τον Σταμάτη Φασουλή. Στην «ΠΟΠ Μαγειρική», στις 14.00, ο Ανδρέας Λαγός και ο Πασχάλης φτιάχνουν δύο συνταγές: ψητό κόκορα με κάστανα και μόκα κέικ τυριού με γλάσο σοκολάτας και ελληνικό κονιάκ!

Στο «Στούντιο 4», στις 15.00, η Νάνου Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται τον Στέφανο Κορκολή. Στη συνέχεια, ανατρέχουν στο αρχείο της ΕΡΤ και παρακολουθούμε ένα σπάνιο βίντεο με την Άννα Βίσση και τον νικητή της Eurovision, Τζόνι Λόγκαν, να συναντιούνται στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της ΕΤ1 με τίτλο «Χριστούγεννα χωρίς σύνορα. Τέλος, στην κουζίνα, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ετοιμάζει λαχταριστά εκμέκ. Στις 20.15, στο «Switch», η Ευγενία Σαμαρά υποδέχεται τους Λάκη Γαβαλά, Μπέσσυ Αργυράκη, Γεωργία Παντέλη, Νίκο Κουρκούλη και Ζερόμ Καλούτα.Στις21.15, προβάλλεται η συναυλία «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη», που έδωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τον Ιανουάριο του 2023, σε Α' τηλεοπτική μετάδοση.

eugeniasamara_374203841_1395120111218677_4400538816645554235_n.jpg

Την Τρίτη 26/12, στις 10.00, στο «Πρωίαν σε είδον», η γιορτή συνεχίζεται παρέα με τον Βασίλη Ευταξόπουλο και τον Στέλιο Βαμβακά. Στις 14.00, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο Ανδρέας Λαγός και ο καλεσμένος του, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, δημιουργούν χοιρινό καρέ με ψητά λαχανικά και ένα χριστουγεννιάτικο κέικ με μαρμελάδα αρώνια. Στις 15.00, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται στο «Στούντιο 4» τον Μάκη Δελαπόρτα. Ακόμη, η εκπομπή βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Για μια ζωή» και συνομίλησε με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ένα ακόμα εορταστικό επεισόδιο με φιλανθρωπικό σκοπό θα παρακολουθήσουμε, στις 20.15, στο «Switch. Στις 21.15, θα προβληθεί η ταινία «Μια αγάπη για τον Σκρουτζ» σε Α' τηλεοπτική μετάδοση. Την Τετάρτη 27/12, στις 14.00, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει παρέα με την Ντίνα Νικολάου,

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved