H Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα και η Αριάδνη την «είδαν» Κωνσταντίνου & Ελένης και αποθεώθηκαν στο Tik Tok
Media

H Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα και η Αριάδνη την «είδαν» Κωνσταντίνου & Ελένης και αποθεώθηκαν στο Tik Tok

H Γη της Ελιάς: Το πλατό γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς του Mega, έγινε για λίγο σετ όπου αναβίωσε θρυλική σκηνή από το Κωνσταντίνου και Ελένης. 

Οι τηλεοπτικές Μαρίνα και Αριάδνη, τις ιστορίες των οποίων παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά, σε κάποιο διάλειμμα από τα γυρίσματα είπαν να το διασκεδάσουν λίγο και ανέβασαν ένα Tik Tok βίντεο που προκάλεσε έναν μικρό... χαμό με το γέλιο που προσέφεραν απλόχερα στους λάτρεις της συγκεκριμένης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο νεαρές ηθοποιοί, αν και δεν έχουν πολλές σκηνές μαζί στη Γη της Ελιάς, είπαν να κάνουν την αρχή και να δώσουν... ιδέα στον σκηνοθέτη για να τις έχει υπόψιν για το μέλλον τώρα που όπως δείχνουν τα πράγματα, η σειρά πήρε το πράσινο φως και για τέταρτη σεζόν στο Mega.

Μαρίνα και Αριάδνη, «δανείστηκαν» για λίγο το καφενείο του Χρήστου και γύρισαν τη σκηνή την οποία και ανέβασαν στο Tik Tok, ένα βίντεο που έγινε viral!

Σ' αυτήν, η Μαρίνα δεν είναι και πολύ ευγενική με την Αριάδνη που σπεύδει να της πάρει παραγγελία. Η Μαρίνα, κατά κόσμον Αντιγόνη Νεοφύτου έχει αναλάβει τον ρόλο που κρατούσε στο Κωνσταντίνου και Ελένης η Ελένη Ράντου ενώ η Αριάδνη, κατά κόσμον Ειρήνη Τάσσου υποδύεται στο βιντεάκι την Γκαρσόνα Βου ή αν προτιμάτε, την Πέγκυ του θρυλικού Κωνσταντίνου και Ελένης. Η στιχομυθία μεταξύ τους προκαλεί πολύ γέλιο. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved