Νίκος Φλωρινιώτης: Όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι του το πρώτο βράδυ μετά τον θάνατό του
Media

Νίκος Φλωρινιώτης: Όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι του το πρώτο βράδυ μετά τον θάνατό του

O Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή χθες, 19 Δεκεμβρίου και το βράδυ συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο πατρικό του σπίτι στον Πειραιά.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας Φλωρινιώτη και ανέφερε στον αέρα του Πρωινού Σουσού το κλίμα που επικρατούσε και τόνισε ότι όλοι προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και μοιράζονταν ιστορίες που έχουν ζήσει με τον Νίκο Φλωρινιώτη.

FLORINIOTIS-kentriki-1-(1).webp

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αρμουτίδης: «Όταν έφτασα στο σπίτι, άκουσα γέλια στο μπαλκόνι, ένα καταφώτιστο μπαλκόνι με χριστουγεννιάτικα φώτα και θεώρησα πως ο όροφος της Άννας θα ήταν άλλος. Μου άνοιξε η Αννούλα και παρότι το κλίμα μέσα τους ήταν βαρύ, προσπαθούσαν με αστεία και ευχάριστες ιστορίες με τον Νίκο, να τον θυμούνται και να γιορτάζουν το “παλικάρι”, όπως τον αποκάλεσαν».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα πάρτι για τον Νίκο που αύριο θα ντυθεί γαμπρός. Θα φορέσει το μαύρο μεταξωτό ολοκαίνουριο κοστούμι του, τα νέα ρούχα που του αγόρασαν και θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του».

1702975678784-12097096-floriniotis.jpg

Και αποκάλυψε: «Η μητέρα του, η κ. Μάχη δεν ήταν στο σπίτι, ήταν στο εξοχικό τους, εκεί που ο Νίκος πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, δεν ήθελε βρεθεί στο σημείο που ήταν ο γιος της μαζί της. Η κ. Μάχη επικοινωνούσε συνέχεια με την Αννούλα, η Αννούλα δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό Σουσου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved