Η γη της ελιάς: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024- Η Ιουλία γεννάει στην Αθήνα

Η Γη της Ελιάς

Media

Η γη της ελιάς: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024- Η Ιουλία γεννάει στην Αθήνα

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία, έχοντας εγκαταλείψει την Αρεόπολη, ξεκινά μία νέα ζωή στην Αθήνα, ενώ η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται κανονικά. Στα νέα επεισόδια του 2024  οι τηλεθεατές πρόκειται να παρακολουθήσουν την ηρωίδα το διάστημα που θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα.

Εκεί, η Ιουλία καλείται να φροντίσει μόνη της πλέον τον εαυτό της και αυτή η διαδικασία την ωριμάζει. Υπάρχουν, βέβαια, και στιγμές που η μοναξιά την πνίγει και αισθάνεται εγκλωβισμένη σε μία κατάσταση που η ίδια επέλεξε. Εκείνες τις δύσκολες ώρες, επικοινωνεί τηλεφωνικώς με την Αφροδίτη, η οποία με τη θετική της στάση και την αισιοδοξία της τη βοηθάει να ξεπεράσει τις αρνητικές σκέψεις.

Παράλληλα, ο αδελφός της, ο Ισίδωρος, τη στηρίζει τόσο οικονομικά αλλά και με όποιον άλλο τρόπο μπορεί προκειμένου να μην της λείψει τίποτα. Βέβαια, το μεγάλο της στήριγμα σε αυτή τη νέα ζωή που επέλεξε να δημιουργήσει είναι ο Στάθης, ο οποίος τη νοιάζεται πραγματικά και αγαπάει τόσο την ίδια όσο και το παιδί που περιμένουν, παρόλο που δεν θέλει να γίνουν ξανά ζευγάρι. Όσο οι εβδομάδες κυλούν, η Ιουλία βλέπει την κοιλίτσα της να φουσκώνει και χαίρεται που όλα βαίνουν καλώς.

gi-tis-elias.jpg

Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την εγκυμοσύνη της, καθώς υπάρχει στην ψυχή της ακόμα το τραύμα που προκάλεσε το τροχαίο που είχε όταν ήταν έγκυος στην Αριάδνη. Ταυτόχρονα, τα μάτια των αγαπημένων της προσώπων είναι στραμμένα πάνω της, διότι καρδιοχτυπούν μήπως συμβεί κάτι αναπάντεχο σε εκείνη ή το μωρό. Τόσο ο Ισίδωρος όσο και ο Στάθης, από τις πρώτες ημέρες της παραμονής της στην Αθήνα, πραγματοποιούν επισκέψεις στο σπίτι της, οι οποίες όσο ο καιρός περνάει γίνονται όλο και πιο συχνές.

1698859561082-986664494-gi-tis-elias-stathis-ioulia-768x461.webp

Γη της Ελιάς - Στάθης και Ιουλία

Η Ιουλία απολαμβάνει την περιποίηση από τους δύο αυτούς κοντινούς και αγαπημένους της ανθρώπους και τους ευγνωμονεί για τη στάση τους. Μερικούς μήνες αργότερα, η γυναίκα πρόκειται να φέρει τελικά στον κόσμο το μωράκι της. Τόσο εκείνη όσο και ο Στάθης αισθάνονται τρισευτυχισμένοι με το νέο μέλος και διαπιστώνουν ότι η ζωή τους έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved