Ελισάβετ Μουτάφη: «Μου αρέσουν πολύ τα σίριαλ εποχής»
H Ελισάβετ Μουτάφη φέτος τηλεοπτικά είναι η Στάσα στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας. 
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Μου αρέσουν πολύ τα σίριαλ εποχής»

Η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», κρατώντας τον ρόλο μιας δυναμικής και στοργικής μητέρας.

Η Ελισάβετ Μουτάφη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε σε αυτό το τηλεοπτικό εγχείρημα, αποκαλύπτοντας τις πτυχές του ρόλου της και πολλές εξελίξεις που θα συμβούν στη συνέχεια.

moutafi.jpg

- Με ποια κριτήρια επιλέξατε να αποδεχθείτε τον ρόλο της Στάσας στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας»;

Η αλήθεια είναι μου αρέσουν πολύ τα σίριαλ εποχής. Αρχικά, το σημαντικότερο κριτήριο για μένα ήταν το γεγονός ότι σεναριογράφος της σειράς είναι ο Νίκος Απειρανθείτης, με τον οποίο πέρυσι κάναμε το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» στην EPT 1. Εκτός από το σενάριο, έπαιξαν φυσικά ρόλο οι συνάδελφοι, η παραγωγή και το κανάλι.

-Τι είναι αυτό που κάνει το σίριαλ να ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρές εποχής;

Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» ξεχωρίζει γιατί είναι μια συγκλονιστική ιστορία, που παρουσιάζει τη θέση της γυναίκας το 1959 στην επαρχία. Μάλιστα, είναι εμπνευσμένη από την ελληνική λογοτεχνία. Ακόμη, έχει ολοκληρωμένο σενάριο, τα γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται σε στούντιο, αλλά σε φυσικούς χώρους. Επίσης, ξεχωρίζουν το εξαιρετικό σενάριο, οι σπουδαίοι ηθοποιοί και η υπέροχη παραγωγή του Διονύση Παναγιωτάκη.

to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(3).jpg

To προξενιό - Στάσα

-Τι άνθρωπος είναι τελικά η Στάσα, η ηρωίδα που υποδύεστε;

Η Στάσα είναι μια γυναίκα που την πνίγει το δίκιο της, γιατί έχει χάσει τον άντρα, τους γονείς και την περιουσία της εξαιτίας μιας συγκεκριμένης οικογένειας, των Ραζίνηδων. Επίσης, έχει απογοητευτεί ερωτικά, διότι έχει προδοθεί από τον Στράτο. Παρ’ όλα αυτά, είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Η Στάσα είναι στοργική μητέρα και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την κόρη της.

- Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για εκείνη και την κόρη της;

Όλα θα πάνε όπως πρέπει και η Στάσα θα νιώθει χαρά και ικανοποίηση επειδή η κόρη της θα παντρευτεί και πρόλαβαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη της. Θέλει να μεγαλώσει το εγγόνι της με αγάπη. Αν η Ιουλία δεν παντρευόταν, τότε θα έπρεπε να ρίξει το μωρό, για να μη θεωρηθεί ελευθέρων ηθών. Η κόρη της Στάσας θα είχε τελειώσει αν μαθευόταν ότι είναι έγκυος, διότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπήρχε γυρισμός για τις γυναίκες εκείνης της εποχής.

proxenio-moutafisss.jpg

H Ελισάβετ Μουτάφη σε σκηνή από τη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας

-Η Στάσα θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στο σπίτι του Προβιού;

Όχι, όμως συναντώντας τη Χάδω, έχει καταλάβει ότι είναι μία σκληρή γυναίκα. Δεν της έχει κάνει θετική εντύπωση από την αρχή της γνωριμίας τους. Η Στάσα θα φοβηθεί για την Ιουλία, χωρίς να ξέρει, όμως, ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι του Προβιού. Το τι θα γίνει στη συνέχεια είναι έκπληξη και για μας, είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved