Η εξομολόγηση της Χαρούλας Αλεξίου: Τον ξόρκισα αμέσως τον καρκίνο μου.Πήγα τραγούδησα χειρουργημένη
Media

Η εξομολόγηση της Χαρούλας Αλεξίου: Τον ξόρκισα αμέσως τον καρκίνο μου.Πήγα τραγούδησα χειρουργημένη

Η Χαρούλα Αλεξίου βρέθηκε στην εκπομπή Mega Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της μην ξανακάνει live εμφανίσεις.

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Όταν πήγα στη συναυλία που έγινε για τον Βαρδή, έπαθα απίστευτο μπλοκάρισμα. Όταν είδα την σκηνή, τους μουσικούς, τον κόσμο και εγώ θα πήγαινα απλώς να μιλήσω, το λέω και αδειάζει το στομάχι μου.

Είναι κάτι σαν "αναπηρία" αυτό. Στην παρέα μπορεί να τραγουδάνε οι φίλοι μου που δεν είναι τραγουδιστές και εγώ να….Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή την δοκιμασία. Το κατάλαβε ο κόσμος ότι κάπως ήμουν και υπήρχε μια σιωπή και μια συγκίνηση. Και είπα στον Μάνο “Πάμε να φύγουμε!”».

alexiou2.jpg

Όσον αφορά τον καρκίνο, η Χαρούλα Αλεξίου είπε: «Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου είπα: “τι είναι αυτό τώρα;” Εγώ δεν έπαθα τίποτα ποτέ, δεν αρρώστησα, άρα δεν υπάρχει αυτό. Έκανα μια εβδομάδα αναβολή της πρεμιέρας μου και πήγα και τραγούδησα χειρουργημένη. Το ξόρκισα αμέσως. Είναι σαν να το θεράπευσα την ίδια στιγμή», εξομολογήθηκε η Χάρις Αλεξίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved