Ελένη Βιτάλη: «H απώλειά τους με σακάτεψε, μου στοίχησε πολύ»
Media

Ελένη Βιτάλη: «H απώλειά τους με σακάτεψε, μου στοίχησε πολύ»

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για την καριέρα της, τον γιο της και τις απώλειες που τη στιγμάτισαν. 

Η Ελένη Βιτάλη, λίγο πριν την πρεμιέρα της στη νυχτερινή Αθήνα, μιλά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την αρχή της καριέρας της, λέγοντας πως η πρώτη φορά που βγήκε σε σκηνή και τραγούδησε ήταν σε πανήγυρι με 10.000 κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και το γεγονός πως έκανε παιδί σε μικρή ηλικία.

«Οι γονείς μου ποτέ δεν μου χάλασαν χατίρι σε τίποτα. Έγινα μητέρα στα 21. Δεν ήταν δύσκολο, γυρνούσα από τη δουλειά κι έπλεκα ζιπουνάκια του γιο μου και μετά πήγαινα ξανά στη δουλειά. Ο άντρας μου βοηθούσε πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού, δεν υπήρχε μαμά και μπαμπάς. Το παιδί μου δεν έχει φάει ποτέ ξύλο».

vitali.jpg

Όπως είπε η τραγουδίστρια, τσακωνόταν με ξένο κόσμο όταν έβλεπε ότι χτυπούσαν τα παιδιά τους.

«Πηγαίναμε μια ζωή στην αστυνομία. Όταν βλέπω βία σε γατάκι, σε παιδάκι, σε οτιδήποτε, ορμάω, δεν μπορώ να κρατηθώ».

Η ίδια, όπως είπε, δεν έχει δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού «γιατί δεν ήταν ποτέ σέξι», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου την έπεφταν όταν ήμουν μικρή γιατί φόραγα πολύ μίνι αλλά στη δουλειά ποτέ. Η απώλεια της μαμάς και του μπαμπά μου με σακάτεψαν, μου στοίχησαν πολύ. Ο εγγονός μου θα ακολουθήσει τη μουσική, είναι οικογενειακή υπόθεση, δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αν έδινα ένα τίτλο στη ζωή μου θα ήταν ‘’δόξα τω θεώ’’».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved