Media

Λύγισε η Άννα Φλωρινιώτη στο Πρωινό: «Το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ»

Η Άννα Φλωρινιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τον αδερφό της, Νίκο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, 20 Δεκεμβρίου σε ηλικία 39 χρονών μετά από πολύμηνη μάχη.

Η Άννα Φλωρινιώτη φανερά καταβεβλημένη και ντυμένη στα μαύρα είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι χάλια, έχω να κοιμηθώ τρεις εβδομάδες. Ήμουν κάθε μέρα στο πλευρό του…» και περιέγραψε πώς εμφανίστηκε ο καρκίνος και πως εξελίχθηκε.

Σε άλλο σημείο η Άννα αναφέρθηκε στην πίστη της στο Θεό και πως δεν περίμενε να φύγει ο αδερφός της και περίμενε ένα θαύμα.

Η Άννα Φλωρινιώτη είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι αύριο θα είναι μία δύσκολη μέρα, είναι πολύ βαρύ για εκείνη και φοβάται πως μετά και την αυριανή μέρα δεν θα αντέξει…

«Έβλεπα τις φωτογραφίες μας, ο μπαμπάς, ο Νίκος κι εγώ και λέω.. κοίτα, μόνη μου με αφήσανε. Το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ», είπε και κατέρρευσε.

Να σας θυμίσουμε ότι η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved