Το λαμέ φόρεμα της Μενεγάκη & η γκάφα της Μπαρμπαρίγου – «Μπορεί να το λένε από πίσω μου»
Media

Το λαμέ φόρεμα της Μενεγάκη & η γκάφα της Μπαρμπαρίγου – «Μπορεί να το λένε από πίσω μου»

H Ελένη Μενεγάκη περιμένει πως και πως να τελειώσει αύριο, 22 Δεκεμβρίου την εκπομπή της και να ξεκινήσει τις διακοπές της με αφορμή τις γιορτές.

Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια θα απουσιάζει δύο εβδομάδες από την τηλεόραση και θα επιστρέψει με το νέο έτος στις 8 Ιανουαρίου.

Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου φορώντας ακόμα ένα υπερπαραγωγή φόρεμα, είπε έχοντας στην κουζίνα της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Γελάνε όλοι που τους λέω «για να δούμε τι θα βάλω σήμερα για να βγούμε έξω, δηλαδή εδώ στο πλατό…».

eleni12.jpg

Και τότε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που μαγειρεύει σήμερα και κάθε Πέμπτη στην εκπομπή είπε την γκάφα που έκανε: «Ήρθα το πρωί Ελένη και λέω στα παιδιά «Α, τι ωραία στολίσατε» και μου λένε και την προηγούμενη εβδομάδα που ήρθες ήταν στολισμένο το πλατό»!

eleni21.jpg

Αυτή η γκάφα της μαγείρισσας έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε γέλια και να πει: «Είσαι δικιά μου, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις».

Με την Αργυρώ να λέει «Γι’ αυτό με λένε Πάστα Φλώρα» με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Μην νομίζεις μπορεί να λένε και εμένα έτσι από πίσω…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved