Παράδεισος – Τιτόπουλος: «Ο Φώτης θα κάνει τα πάντα για τη Μιράντα»
Media

Παράδεισος – Τιτόπουλος: «Ο Φώτης θα κάνει τα πάντα για τη Μιράντα»

Ο Φώτης, τον οποίο ερμηνεύει εξαιρετικά ο Μιχάλης Τιτόπουλος, είναι μια πολυσύνθετη προσωπικότητα στον «Παράδεισο των Κυριών».

Μαθημένος να επιβιώνει στον υπόκοσμο, σκληρός κι αδίστακτος για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά του, έχει και μια πολύ ευαίσθητη πτυχή, μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Μιράντα, που είναι ο έρωτας της ζωής του. Για χάρη της είναι αποφασισμένος να θυσιάσει τα πάντα και να θυσιαστεί.

1703165949399-904035440-titopoulos-(1).webp

Ο Φώτης αρραβωνιάστηκε τη Μιράντα από έρωτα:

«Ο έρωτάς του για τη Μιράντα είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ίσως είναι από τα μόνα όμορφα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή του. Ενώθηκαν βαθιά, γιατί βίωσαν και οι δύο κακοποίηση σε πολύ τρυφερή ηλικία. Εκείνη, όμως, κατάφερε να ακολουθήσει ένα δρόμο περισσότερο φωτεινό, ενώ εκείνος βούλιαξε στο σκοτάδι ακόμη περισσότερο. Αν και αρχικά είδαμε ότι την προσέγγισε για να της πάρει λεφτά, γρήγορα κατάλαβε ότι η αγάπη του γι’ αυτήν είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι αρκετά συγκινητικό να βλέπεις την αναπηρία αυτού του ήρωα, ο οποίος έχει ακολουθήσει έναν τρόπο ζωής που δεν μπορεί να του προσφέρει τρυφερότητα και αγάπη πια».

Γνώριζε το παρελθόν της: Ότι έχει βιαστεί και έφερε στον κόσμο ένα παιδί, από αυτό το βιασμό:

«Φυσικά γνώριζε το παρελθόν της. ΓΓ αυτό την αγάπησε βαθιά, την πήρε υπό την προστασία του, προσπάθησε να της δώσει κι αυτός, αλλά το μόνο που ήξερε ήταν η νύχτα και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Άλλωστε, την έβγαλε από το αναμορφωτήριο σε πολύ μικρή ηλικία, γνωρίζοντας ότι είχε ένα παιδί. Ο Φώτης και η Μιράντα ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί».

titopoulos-(3).webp

Μέσα στη σκοτεινιά της ψυχής του κρύβει κάποιο μυστικό;

«Το μυστικό του είναι η ίδια του η ζωή. Μια ζωή μέσα στην κακοποίηση και την καταπίεση. Όλη η συμπεριφορά του Φώτη είναι μια προσπάθεια να καλύψει τον τρομερό φόβο που νιώθει απέναντι στους άλλους. Ασκεί βία, για να μην του ασκηθεί. Είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου που κερνάει συνεχώς τη βία του κόσμου, με την οποία έχει έρθει από πολύ μικρός σε επαφή. Αυτό δεν το βλέπουμε στην ιστορία, παρά μόνο βλέπουμε το σκληρό και απότομο χαρακτήρα του -υπό αυτή την έννοια νομίζω ότι αυτό είναι το μεγάλο του μυστικό».

Πηγή Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved