Στα σύνορα – Ασημακοπούλου: Ο ρόλος, η επιτυχία της σειράς και η κωμωδία σήμερα…
Media

Στα σύνορα – Ασημακοπούλου: Ο ρόλος, η επιτυχία της σειράς και η κωμωδία σήμερα…

Για τη δημοφιλή σειρά του STAR «Στα σύνορα», για το ρόλο της αλλά για την κωμωδία που λείπει από την ελληνική τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλενα Ασημακοπούλου.

Πώς τα περνάτε «Στα σύνορα»;

«Τέλεια! Έπειτα από πολλά χρόνια επιτέλους κωμωδία! Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέφω στο κομμάτι της κωμωδίας -πέρυσι είχα δραματικό ρόλο στην “Άγρια γη”- και είναι το καλύτερό μου»

Η Καίτη, που υποδύεστε, θεωρεί ότι είναι ανώτερη από τους συγχωριανούς της;

«Εννοείται, όλοι είναι κατώτεροι της, εκτός από το γιο της!».

Άρα νιώθει και εγκλωβισμένη στα Αχούρια;

«Το λέει, αλλά δεν νομίζω ότι νιώθει εγκλωβισμένη. Προφανώς και θα ήθελε να είναι σε μια μεγάλη πόλη για να αναδειχθούν το γούστο, το ταμπεραμέντο, οι δυνατότητες και οι ικανότητές της, αλλά νομίζω ότι της αρέσει κιόλας που βρίσκεται εκεί και θεωρεί ότι όλοι οι άλλοι είναι σε δεύτερη μοίρα».

sta-synora-kaiti.jpg

Η σειρά «Στα σύνορα» είναι μια από τις ελάχιστες κωμωδίες φέτος. Θεωρείτε ότι λείπει η κωμωδία από τη μικρή μας οθόνη;

«Νομίζω πως ναι. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω κάποια άλλη δουλειά, ίσα ίσα που είναι όλες πολύ αξιόλογες, απλά είναι πολλά τα χρόνια που δεν έχει κωμωδία η ελληνική τηλεόραση. Και από τα μηνύματα που παίρνουμε στα social media, ο κόσμος την περίμενε με πολύ μεγάλη προσμονή. Θεωρώ ότι χρειάζεται η κωμωδία γιατί δεν περνάμε κι εύκολα τα τελευταία χρόνια. Όταν οι εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στη χώρα μας είναι δύσκολες για κάθε σπιτικό, είναι ωραίο να κάτσει ο άλλος στην τηλεόραση, να δει κάτι και να ξεχαστεί. Και είναι και ωραίο το καστ και ο σκηνοθέτης μας, ο Βασίλης Θωμόπουλος, "κεντάει” στην κωμωδία. Βάζει πάντα τις δικές του πινελιές, καθοδηγεί πάρα πολύ ωραία τους ηθοποιούς για να βγει το γέλιο και ο θεατής παρακολουθεί κάτι ωραίο που θα τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματά του έστω και για αυτό το δίωρο της σειράς».

Πηγή Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved