Ηλέκτρα - Πατριαρχέας: «Η σχέση του με την Κατερίνα ολοκληρώνεται, θα το μάθουμε σύντομα»
Media

Ηλέκτρα - Πατριαρχέας: «Η σχέση του με την Κατερίνα ολοκληρώνεται, θα το μάθουμε σύντομα»

Για τις εξελίξεις της σειράς Η Ηλέκτρα και όλα όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, μίλησε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο Νικόλας πράγματι είναι ένας απρόβλεπτος χαρακτήρας, που έχει προκαλέσει μεγάλο κακό στους ήρωες γύρω του. Ήταν δύσκολη η προσέγγιση του συγκεκριμένου ρόλου;

Πάρα πολύ. Με βοήθησε η σκηνοθέτης Βίκυ Μανώλη με τις υποδείξεις της, αλλά και οι συνάδελφοί μου με τον τρόπο που προσέγγιζαν τον Νικόλα μέσα από τους δικούς τους ρόλους, να προσπαθήσω να πιάσω το νήμα αυτού του δύσκολου χαρακτήρα. Η έρευνα ακόμη και σήμερα, μήνες μετά την πρώτη ανάγνωση, δεν σταματά.

ilektra.jpg

Η σχέση του με την Κατερίνα ολοκληρώνεται όταν η ίδια μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Φιλιώς. Πώς θα διαχειριστεί εκείνος το γεγονός, αλλά και πόσο θα επηρεάσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αυτή η εγκυμοσύνη;

Η σχέση του με την Κατερίνα ολοκληρώνεται, θα το μάθουμε σύντομα! Ο Νίκολας ακόμη και ένα ευχάριστο και αθώο γεγονός, όπως μια εγκυμοσύνη, θα βρει τρόπο να το εκμεταλλευτεί προς όφελος του. Βρίσκει τρόπους να μπλέξει και τη Φιλιώ αλλά και την Κατερίνα, όπως θα δούμε στην πορεία, για να πετύχει τους στόχους του. Ο μόνος πραγματικά χαρούμενος στο Βρεττέικο είναι ο ίδιος ο Βρεττός, που περιμένει το εγγονάκι του.

Πώς θα λειτουργήσει απέναντι στη Φιλιώ;

Βραχυπροθέσμα θα μαλακώσει απέναντι της αλλά μόνο και μόνο για να πετύχει αυτό που θέλει. Η Φιλιώ πραγματικά τον αγαπά και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, και αυτό ο Νικόλας δυστυχώς θα το εκμεταλλευτεί με τον χειρότερο τρόπο.

Με την Ηλέκτρα ουσιαστικό κλείνουν κάθε ανοιχτό λογαριασμό στα επόμενα επεισόδια. Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους στο εξής;

Δεν θα κλείσει τίποτα. Θα υπάρχει πάντα μια άνω τελεία, μια αόριστη συνέχεια. Έρχονται πολλά στην πορεία.

ilektra.jpg

Θα προσπαθήσει να της κάνει κακό ξανά;

Ήδη της έχει κάνει πολύ κακό. Είναι κάτι που γράφει και δεν ξεγράφει μέσα τους, και στους δύο. Προς το παρόν, όμως, όχι, δεν θα προσπαθήσει κάτι νέο.

Τι σας έχει ιντριγκάρει σε αυτόν τον ρόλο;

Η προσέγγιση ενός τόσο δύσκολου χαρακτήρα, που είναι έτη φωτός μακριά από μένα. Τίποτα άλλο. Ο Νικόλας είναι ένας μισητός χαρακτήρας, έχει-κάνει αποτρόπαια πράγματα και πρέπει να πληρώσει στο τέλος.

Πηγή 7 μέρες Tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved