Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Ο ρόλος στον Όρκο, τα νέα επεισόδια του IQ160 και η μυθοπλασία
Media

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Ο ρόλος στον Όρκο, τα νέα επεισόδια του IQ160 και η μυθοπλασία

Ένα μεγάλο κομμάτι από το παζλ που συνθέτει η ιστορία του «Όρκου II», η Βίλμα, θα αποτελέσει παράπλευρη απώλεια της περιπέτειας που ζει ο Φίλιππος Ραζής.

Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου μιλά για την ακεραιότητα της ηρωίδας της, για τα θετικά πρότυπα που πρέπει να περνά η μυθοπλασία, αλλά και για τον δεύτερο κύκλο του «IQ160», που έρχεται το 2024 στις οθόνες μας.

babouka29_1685202641_3112027773416462927_4879683527.webp

Η Βίλμα είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα στο γαϊτανάκι των εξελίξεων που βλέπουμε στον «Όρκο II».

Η Βίλμα ουσιαστικά είναι και. παραμένει ο φύλακας άγγελος της Μαριτίνας. Η Τίνα Καμπίτση, η σεναριογράφος της σειράς μας, έχει γράψει τη Βίλμα ως τη φίλη που όλοι θα θέλαμε να έχουμε: δοτική, γενναιόδωρη, ανιδιοτελή, που αγαπάει τη φίλη της και θέλει το δικό της καλό και συμφέρον, οπότε θα μπλέξει αρκετά σε αυτή την ιστορία. Θα είναι κι αυτή μια παράπλευρη απώλεια όλου αυτού του τραγικού που συμβαίνει.

Είχε να αντιμετωπίζει τα όσα έγιναν με τον Φίλιππο και την καταδίκη του στο δικαστήριο.

Παρότι διχάστηκε η ίδια, γιατί η δίκη αφορούσε τον θάνατο του άλλου κολλητού της, του Νικήτα, και ήταν φυσικό να νιώθει έτσι, πίστευε στην αθωότητα του Φίλιππου, γιατί είναι συναισθηματικός άνθρωπος και δίκαιος. Ωστόσο, δεν άφησε το πένθος της για τον Νικήτα να την επηρεάσει σε τέτοιον βαθμό, ώστε να μη δει την αλήθεια καθαρά, και τάχθηκε στο πλευρό της Μαριτίνας και του Φίλιππου. Κι επειδή είναι δίκαιος άνθρωπος κι η ίδια, βλέπει την πλεκτάνη που έχει στηθεί γύρω από τον Φίλιππο

babouka29_1679578820_3064851744944037097_4879683527.webp

Σύντομα θα έχουμε και την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της κωμικής αστυνομικής σειράς «IQ 160».

Ναι, είναι μεγάλη χαρά που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά.

Η Σοφία είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά της και αίσθησή μου είναι ότι τα καταφέρνει καλύτερα στον πρώτο τομέα.

Ναι, τα καταφέρνει καλύτερα στα επαγγελματικά, είναι γεγονός. Βέβαια, επειδή είναι έτσι σαν άνθρωπος η Σοφία, νομίζω ότι και στη δουλειά της έχει δημιουργήσει ένα είδος οικογένειας και είναι πολύ δεμένη με τους συνεργάτες της. Έτσι, έχει απορροφηθεί ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής λόγω της πληγής που υπάρχει από τον γιο της, ο οποίος μένει μακριά. Εννοώ ότι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής το έχει εντάξει μέσα στη δουλειά. Και νομίζω ότι πολλές γυναίκες ταυτίζονται με τη Σοφία, ειδικά σήμερα με τους πολλούς ρόλους στους οποίους η γυναίκα πρέπει να αντεπεξέρχεται κοινωνικά και προσωπικά. Κάποιες κάπου στραβώνουν, κάπου κάτι πάει πίσω για να πάει κάτι άλλο μπροστά. Στην περίπτωση της Σοφίας πήγαν πίσω τα προσωπικά της.

Πηγή 7 μέρες Tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved