Rouk Zouk Special: Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Πρώτος από εμάς» παίζουν και αποκαλύπτονται!
Media

Rouk Zouk Special: Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Πρώτος από εμάς» παίζουν και αποκαλύπτονται!

Όταν το «ROUK ZOUK» και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνουν σε εορταστικό mood, το παιχνίδι μοιάζει με το καλύτερο πάρτυ, δια χειρός Άγιου Βασίλη και καλεσμένους όλους εμάς!

Η γιορτή ξεκινά σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00 με τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» να βάζουν τα ακουστικά τους και να παίζουν με την καρδιά τους!

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολύ γέλιο, καθώς από τη μία πλευρά του στούντιο είναι οι «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ», η ομάδα των Σπύρου Χατζηαγγελάκη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μάριου Αθανασίου, Αντώνη Γιαννακού, Σεμέλης Μητροπούλου και Ιωσήφ Γαβριελάτου. Απέναντί τους, θα βρεθούν οι «ΠΑΝΤΑ ΣΕΞΥ» με τους Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννη Δρακόπουλο, Κώστα Φαλελάκη και Λάζαρο Βασιλείου.

ROUK-ZOUK-O-PRWTOS-APO-EMAS-PARAMONH-XRISTOYGENNWN-(4).jpg

Ετοιμαστείτε για ένα δυνατό και απολαυστικό επεισόδιο με την Ζέτα να παίζει κάνοντας θαύματα με τα μεγάλα της χέρια και την Αθηνά να δυσκολεύεται να επιλέξει λέξη στο παιχνίδι! Ο Μάριος δηλώνει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα χαρίσει εύκολα τη νίκη στους αντιπάλους, ζητώντας μέχρι και VAR από τον Δάσκαλο!

ROUK-ZOUK-O-PRWTOS-APO-EMAS-PARAMONH-XRISTOYGENNWN-(2).jpg

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» στο εορταστικό Rouk Zouk Special.

Το παιχνίδι, όμως, αποκτά και πιο… εξομολογητικό χαρακτήρα με τον Σπύρο να μιλάει με την «ιδιότητα» του ψυχολόγου και τους συμπαίκτες του να αποκαλύπτουν πως σε όλα τα γυρίσματα έρχεται με το ταπεράκι του.

ROUK-ZOUK-O-PRWTOS-APO-EMAS-PARAMONH-XRISTOYGENNWN-(1).jpg

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» στο εορταστικό Rouk Zouk Special.

Η Λένα από την άλλη, εξομολογείται πως μικρή ήθελε να γίνει… «κουρεύτρα», η Βίβιαν μαθαίνουμε πως πριν τις ερωτικές σκηνές στη σειρά, τρώει καυτερές τσίχλες, ενώ στις ίδιες σκηνές ο Λάζαρος δεν θέλει να του πειράζουν τα μαλλιά. Με την ίδια εξομολογητική διάθεση, ο Μάριος λέει πως τα μούσια του Αντώνη… τσιμπάνε, ενώ όλοι «καταγγέλλουν» πως τα μαλλιά του Γιάννη (Τσιμιτσέλη) δεν χαλάνε με τίποτα! Τέλος, όλοι συμφωνούν πως ο Γιάννης (Δρακόπουλος) με έναν περίεργο τρόπο βρίσκεται στον κόσμο του, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα εναρμονισμένος με το περιβάλλον!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved