Oι πρωταγωνιστές της σειράς «Η Μάγισσα» στο πλατό του Rouk Zouk Special!
Media

Oι πρωταγωνιστές της σειράς «Η Μάγισσα» στο πλατό του Rouk Zouk Special!

Το πάρτυ του Rouk Zouk Special συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στις 21:00, με μία συναρπαστική βραδιά και καλεσμένους πρωταγωνιστές της σειράς «Η ΜΑΓΙΣΣΑ».

Οι ήρωες είναι σε μεγάλα κέφια και αποφασίζουν να αφήσουν για λίγο την Μάνη του 1817 για να έρθουν στο στούντιο του «ROUK ZOUK».

ROUK-ZOUK-H-MAGISSA-ANHMERA-XRISTOYGENNA-(2).jpg

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί χωρίζονται σε δύο ομάδες, επικαλούνται τις υπερφυσικές τους δυνάμεις για να κερδίσουν και μας χαρίζουν απολαυστικές στιγμές και ατάκες! Από τη μία πλευρά, θα βρεθούν «ΟΙ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΙ» με τους Έλλη Τρίγγου, Γιλμάζ Χουσμέν, Καλλιόπη Χάσκα, Στεφανί Καπετανίδη και Δήμητρα Κολλά, και από την άλλη «ΟΙ ΑΠΟΚΟΡΩΜΕΝΟΙ» των Νίκου Ψαρρά, Αναστάση Ροϊλού, Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρκέλλας Γιαννάτου και Βασίλη Μηλιώνη.

ROUK-ZOUK-H-MAGISSA-ANHMERA-XRISTOYGENNA-(3).jpg

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Η Μάγισσα παίζουν στο Rouk Zouk Special ανήμερα τα Χριστούγεννα...

Λάβετε θέσεις για ένα μαγικό και ανατρεπτικό εορταστικό επεισόδιο με την Ζέτα, ως φανατική τηλεθεάτρια της σειράς, να τους βάζει όλους στη θέση τους, αποκαλύπτοντας στον Μάρκο ότι η γυναίκα του τον απατάει με τον αδελφό του και κατσαδιάζοντας τη Μεταξία για όλα όσα έχει κάνει. Η Έλλη και ο Μάρκος αποφασίζουν να ρίξουν on air ένα τσακωμό για τη σχέση τους, ο Νίκος έρχεται για να βάλει σε μία τάξη τα ανίψια του, η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει ότι είχε μόνο τον Βασίλη (Τζανή) ως επιλογή, αλλά αν ερχόταν ο Αναστάσης (Αντρέι) νωρίτερα, δεν ξέρει τι θα γινόταν. Τέλος, ο Γιλμάζ αποκαλύπτει πως φοβάται τις κότες και πως όταν έχει γύρισμα έξω από τον πύργο, πρέπει να φύγουν όλες τους γιατί, αν τον δουν, του την «πέφτουν», ενώ η Στεφανί εξομολογείται πως δεν αντέχει όταν στα γλέντια την πιέζουν να χορέψει.

ROUK-ZOUK-H-MAGISSA-ANHMERA-XRISTOYGENNA-(4).jpg

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Η Μάγισσα παίζουν στο Rouk Zouk Special ανήμερα τα Χριστούγεννα...

Στη διάρκεια του παιχνιδιού, το πλατό ξεσηκώνεται με τις μελωδίες της Ζέτας, αλλά και όταν ο Μάρκος πρέπει να περιγράψει τη λέξη «κέρατο»! Ο Τζανής και η Μεταξία κάνουν πάλι αταξία στο «Μας κούφανες», ο Γιλμάζ και η Καλλιόπη «παλεύουν» για τον μπαμπέση με μία απολαυστική στιχομυθία, ενώ ο Νίκος ερμηνεύει μοναδικά… Λίτσα Γιαγκούση!

Η βραδιά, όμως, παίρνει και αποκαλυπτική τροπή, αφού δίνονται απαντήσεις σε μια σειρά καυτών ερωτημάτων: Τι εξαφανίζει συνέχεια ο Νίκος από το γύρισμα; Ποιοι κατηγορούν τον Αναστάση ότι λέει συνέχεια κρύα αστεία; Πόσα κινητά έχει χάσει ο Μάρκος μέσα σε ένα χρόνο; Ποιος δεν μοιράζεται με κανέναν το φαγητό του; Ποια θυμάται πιο εύκολα τα ζώδια και όχι τα ονόματα των συναδέλφων της; Ποιοι ενοχοποιούν την Δήμητρα ότι κάνει τα περισσότερα σαρδάμ στα γυρίσματα; Ποιον αποκαλούν ζουζούνι; Ποιος ευθύνεται για τα επιπλέον κιλά που έχουν πάρει όλοι στη διάρκεια των γυρισμάτων; Πόσα υπονοούμενα αφήνει η Μαρκέλλα για την εξέλιξη της σειράς που προβληματίζουν την Ζέτα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved