Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο Αποστόλης είναι μόνος του. Δεν έχει νιώσει ποτέ στη ζωή του τόση μοναξιά»
Media

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο Αποστόλης είναι μόνος του. Δεν έχει νιώσει ποτέ στη ζωή του τόση μοναξιά»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής πρωταγωνιστεί και τη φετινή σεζόν στην καθημερινή σειρά του ALPHA «O Παράδεισος των κυριών» και ως Αποστόλης Βασιλείου καλείται να έρθει αντιμέτωπος με τα λάθη του, τη σκληρή πραγματικότητα και τις τύψεις της συνείδησής του.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στα νέα επεισόδια και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

alexandris-(5).jpg


Ο ήρωάς σας ο Αποστόλης τη φετινή σεζόν, επιχειρώντας να πάρει πίσω ό,τι έχασε, έμεινε για μεγάλο διάστημα στην αφάνεια αφού όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Τελικά εμφανίστηκε και πήρε απόφαση να παραδοθεί. Ποιο ήταν το απώτερο σχέδιό του;

«Να αποδειχθεί ότι η Βικτώρια είναι πίσω από τον φόνο κι όλα όσα έχουν συμβεί, και να γυρίσει θριαμβευτής στο σπίτι του και την οικογένειά του καβάλα στο άλογο ως νικητής. Επειδή όμως δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα περίμενε, αποφάσισε να παραδοθεί αφού πρώτα έχει συνεννοηθεί με τη Βικτώρια και τον Χρήστο να τα ρίξουν όλα στο Δούβλη που είναι νεκρός».

Έχει κάνει πολλούς εχθρούς.

«Είναι παντελώς μόνος του. Απομονωμένος. Δεν έχει νιώσει ποτέ στη ζωή του τόση μοναξιά. Κατά έναν τρόπο είναι για λύπηση».


Θα ήθελε πάντως να τον βγάλει από τη μέση.

«Δεν το κάνει γιατί ο Αποστόλης τον κρατάει στο χέρι. Εχει τα κοσμήματα των θυμάτων του, που κρατάει ως σουβενίρ και με αυτά τον εκβιάζει».


Το γεγονός ότι τόσο καιρό η Όλγα και ο Πάρης τον θεωρούσαν νεκρό, ενείχε από πλευράς του ένα αίσθημα εκδίκησης;


«Όχι. Το έκανε μόνο και μόνο για να τους προστατεύσει, αλλά κυρίως για να διαφυλάξει τον ίδιο του τον εαυτό. Ήταν θέμα αυτοπροστασίας. Οπως προ είπαμε, ήθελε μετά το τέλος αυτής της ιστόρισε να γυρίσει στο σπίτι θριαμβευτής. Δεν του έφτανε απλά να τους πει ότι δεν έφταιγε και να τον δουν ζωντανό. Ήθελε να μιλήσουν οι αποδείξεις και να ανέβει στα μάτια τους».

Όμως με τα όσα έχει κάνει, έχει καταδικάσει τον γιο του τον Πάρη να παλεύει για την επιβίωση, ενώ τον έχει πληγώσει και συναισθηματικά.

«Σίγουρα απέναντι στο παιδί του έχει ένα αίσθημα ενοχής κι επειδή είναι μόνος του πια θα κάνει στον εαυτό του σκληρή αυτοκριτική. Τώρα πλέον έχει έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Δεν μπορεί να αποφύγει με ελιγμούς τις καταστάσεις. Έχει πέσει σε ντουβάρι. Οπότε σίγουρα θα μετανιώσει για πολλά που έχει κάνει και θα προσπαθήσει να επανορθώσει στο μέτρο του δυνατού και όσο του επιτρέπεται, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι η Ολγα και ο Πάρης θα τον αφήσουν», είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο περιοδικό Tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved