Ναταλία Γερμανού: Γιατί είναι η μεγάλη νικήτρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν;
Media

Ναταλία Γερμανού: Γιατί είναι η μεγάλη νικήτρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν;

Η Ναταλία Γερμανού από το 2018 παρουσιάζει την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στον Alpha και μοιάζει να έχει βρει ακριβώς αυτό που θέλει και της ταιριάζει να κάνει στην ελληνική τηλεόραση. 

Η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές που έχει κάνει στη θεματολογία του μαγκαζίνο που παρουσιάζει τα τελευταία έξι χρόνια, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Σταθερή στις απόψεις της αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζει τα θέματα της επικαιρότητας, η Ναταλία Γερμανού έχει καταφέρει να «χτίσει» τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές, χωρίς να τους έχει προδώσει ούτε μία φορά.

natalia_germanou_1701985611_3252813530368467276_56039398.jpg

Γιατί δεν είναι μόνο τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνουν ένα τηλεοπτικό προϊόν να είναι επιτυχημένο αλλά πρωτίστως είναι οι άνθρωποι που το «σερβίρουν», μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η Ναταλία, η οποία έχει τονίσει πολλές φορές πόσο απαιτητική είναι στη δουλειά της, παρ' όλο που δεν θέλει να επαναλαμβάνεται, επιμένει σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο παρουσίασης που όμως δεν παλιώνει ποτέ. Αντιθέτως, το κάνει με τέτοιο τρόπο που απλώς επιβεβαιώνει συχνά στους τηλεθεατές ότι δεν είναι ανακόλουθη της θέσης που έχει επιλέξει να κρατάει στα πράγματα.

Ο σκληρός αντίπαλος

Όταν στις αρχές της σεζόν και πριν καν βγουν στον αέρα οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου ήταν έντονες οι συζητήσεις στο τηλεοπτικό παρασκήνιο για την απόφαση του Mega να βάλει τον άλλοτε στενό συνεργάτη της Κώστα Τσουρό ακριβώς απέναντί της με τη νέα εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Ναταλία έλεγε και ξαναέλεγε ότι έχει δώσει την ευχή της στον Κώστα να τα πάει καλά στο νέο του αυτό εγχείρημα. Κοινώς, ουδέποτε έθεσε τον εαυτό της ως αντίπαλο απέναντι στον καλό της φίλο καθώς ήθελε στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό «μαραθώνιο» να τρέχουν όλοι για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού και τίποτα παραπάνω. Και παρ' όλο που κάποιοι θα μπορούσαν να είχαν συγκρίνει τις δύο εκπομπές και τους επικεφαλής τους, αυτό δεν συνέβη ποτέ καθώς Τσουρός και Γερμανού επέλεξαν άλλα ενημερωτικά μονοπάτια, «σερβιρισμένα» με τελείως διαφορετικό τρόπο. Άρα, γιατί να υπάρξει σύγκριση;

natalia_germanou_1701985611_3252813530376908081_56039398.jpg

Μην ξεχνάμε επίσης πως στις αρχές της φετινής σεζόν, η Ναταλία Γερμανού έκανε... πάταγο τηλεοπτικά με τη βραδινή εκπομπή της «Secret Song», όχι μόνο επειδή το «είπαν» τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και γιατί πρόκειται για ένα ολόφρεσκο τηλεοπτικό concept στην ελληνική τηλεόραση που προκαλεί συγκίνηση και νοσταλγία στους τηλεθεατές χωρίς πολύ κόπο αλλά με... τρόπο!

Στο ρεζουμέ της υπόθεσης λοιπόν, η Ναταλία αναμφισβήτητα είναι η μεγάλη νικήτρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όχι μόνο γιατί κατάφερε να συγκρατήσει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε σταθερά τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της, αλλά και γιατί έχει μετατραπεί σε αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών τα Σαββατοκύριακα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved