Τσιμτσιλή για Τζο Κουτσοκώστα: «Καλό είναι να μην απαξιώνεις τις εκπομπές! Ήξερες που πας»
Media

Τσιμτσιλή για Τζο Κουτσοκώστα: «Καλό είναι να μην απαξιώνεις τις εκπομπές! Ήξερες που πας»

H εκπομπή, Happy Day σχολίασε την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, I Love Σουκου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις δηλώσεις που έκανε η Τζο σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με την Μπέττυ Μαγγίρα, είπε:

«Με συμπάθεια θέλω να πω κάτι στη Τζο Κουτσοκώστα, από την εμπειρία μου αυτών των ετών. Όταν είσαι σε μια συνεργασία, καλή ή κακή, τα συζητάς δια ζώσης και στις δηλώσεις σου στις κάμερες, καλό είναι να μην απαξιώνεις συνολικά το περιεχόμενο εκπομπών, στις οποίες επί της ουσίας ονειρεύεσαι να είσαι.»!

georgia.ko_1688898984_3143034943344486182_850058474.jpg

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Alpa: «Η Τζο, ίσως από την επιθυμία της να δικαιολογήσει κάποιες καταστάσεις, γιατί μπορεί να ήταν και θύμα, τελικά έγινε θύτης. Το να απαξιώνεις συνολικά και να λες “εγώ στο σπίτι μου δεν έμαθα να κουτσομπολεύω και έχω άλλο αξιακό κώδικα”… Λες, “δε μου ταίριαξε, δε ταίριαξα, δεν είχαμε χημεία, καλές γιορτές”».

Να σας θυμίσουμε ότι η Τζο Κουτσοκώστα σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Πρωινό Σουσού για αυτή της την απόφαση, είπε: «Δε συνέβη κάτι συγκεκριμένο, ένιωσα ότι δεν ταιριάζω, ότι μένω πίσω και ότι δεν ήμουν παραγωγική. Το κομμάτι του γκόσιπ με δυσκόλεψε πολύ. Ήξερα τι πάω να κάνω, αλλά επειδή δεν το έχω μάθει να κουτσομπολεύω τους άλλους, δεν μου έβγαινε αυθόρμητα.

tzo-kouytsokosta.jpg

Την Τετάρτη δήλωσα την αποχώρησή μου.

Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα για τις αλλαγές. Είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι δεν έχουμε κάποιο νέο.

jo-koutsokosta.webp

Με όλους έχω καλές σχέσεις επαγγελματικά. Δεν πήγα στη δουλειά για να κάνω φίλους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved