Ραγίζει καρδιές η Μάχη Φλωρινιώτη: «Είχα πει στον Νίκο "δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις"»
Media

Ραγίζει καρδιές η Μάχη Φλωρινιώτη: «Είχα πει στον Νίκο "δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις"»

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Μάχη Φλωρινιώτη, η οποία έχασε τον γιο της, Νίκο στα 39 του χρόνια, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο και σήμερα, 22 Δεκεμβρίου κηδεύει το παιδί της.

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο, η Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων είπε:

«Το παιδί μου πήγαινε πάρα πολύ καλά. Τον πρώτο καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, πάλευε ακόμα.».

Και τόνισε: «Η Μάχη τελευταία έγινε δυνατή γιατί δεν έπρεπε να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Ήξερε μόνο ότι έχει καρκίνο στον ώμο, δεν ήξερε ότι έχει και σε άλλα σημεία. Του είχα πει «δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις».

maxi.jpg

Και υπογράμμισε στον Γιώργο Λιάγκα: «Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας που λέγεται καρκίνος, όμως, έκανε μετάσταση στα μηνίγγια».

Σε άλλο σημείο δήλωσε: «Την ημέρα του Αγίου Νικολάου ήταν λίγο μπερδεμένος το πρωί. Από το μεσημέρι και μετά δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει. Νόμιζε ότι θα μπούμε στο νοσοκομείο και θα βγούμε. Η γιατρός μου τα είχε πει όλα, αλλά έπαιζα θέατρο. Ούτε η γιατρός περίμενε ότι θα συνέβαινε τόσο γρήγορα, νομίζαμε θα πήγαινε 2-3 μήνες».

maxi4.jpg

Και υπογράμμισε: «Οι μανούλες να έχουν δύναμη όταν συμβαίνει κάτι στους οικείους τους, στα παιδιά τους. Όλα παλεύονται και το παιδί μου αν δεν είχε κάνει ο καρκίνος μετάσταση στο σημείο που είχε κάνει, ίσως και να γιατρευόταν πάλι τελείως. Οι άλλες μανούλες να μην το βάλουν κάτω, η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Εκεί που έκανε μετάσταση στο παιδί μου, δεν γινόταν τίποτα» και λύγισε η μάνα του Νίκου Φλωρινιώτη που σήμερα 22 Δεκεμβρίου στις 14:00 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved