Πάτρας: «Ο Αρναούτογλου είχε χειριστεί λάθος την κατάσταση μεταξύ μας»
Media

Πάτρας: «Ο Αρναούτογλου είχε χειριστεί λάθος την κατάσταση μεταξύ μας»

Πάμε Δανάη: Ο Γιώργος Κρικοριάν "κάνει… ψυχοθεραπεία" στον Θανάση Πάτρα.

Ο Θανάσης μίλησε για όλους και για όλα στον Γιώργο Κρικοριάν.

«Έχω μία μελαγχολία λόγω των εορτών. Όταν ήμουν μικρός πήγα μόνος μου να πάρω βιβλία και έπεσα με το ποδήλατο και έσπασα δυο δόντια. Τώρα σαν γονείς νιώθω ότι είμαστε υπερπροστατευτικοί. Είμαι πάρα πολύ ρομαντικός, γονάτισα και έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου. Είναι πολύ ωραίο
να δείχνεις ότι είσαι ευάλωτος, εγώ δεν φοβάμαι να κλάψω. Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε για το που αφήνω τα ρούχα μου, ενώ εγώ είμαι πολύ τακτικός. Θα της κάνω παρατήρηση γιατί δεν έχει χαρτομάντηλα στο αυτοκίνητο», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

patras8.jpg

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως, «ακόμα κι αν ήμουν πλούσιος θα συνέχιζα να δουλεύω. Στην δουλειά μας οι άνθρωποι δημιουργούν τις παθογένειες»/ «έχω συνεργαστεί με ανθρώπους και δεν ήθελα καθόλου. Κρατάω τις αποστάσεις μου αν τους συναντήσω πάλι».

patras-12.jpg

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι εξαιρετικός επαγγελματίας άλλα είχε χειριστεί λάθος την κατάσταση μεταξύ μας τότε, ήμασταν οικογένεια. Ποτέ δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Θεωρούσα ότι ήμουν “μικρόφατσα”, γι’ αυτό άφησα γένια και μου αρέσω. Δεν μου αρέσουν τα γενέθλια μου, τα σιχαίνομαι. Σαν πατέρας φοβάμαι τι ανθρώπους θα γνωρίσει η κόρη μου, φοβάμαι μήπως δεν θέλουν το κάλο της. Αν χρειαστεί μπορεί να παρακολουθήσω την κόρη μου όταν βγει έξω», προσέθεσε κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved