Survivor 2024: Οι μεγάλες αλλαγές του Ατζούν στον νέο κύκλο! Οι σκληροί όροι και οι παίκτες
Media

Survivor 2024: Οι μεγάλες αλλαγές του Ατζούν στον νέο κύκλο! Οι σκληροί όροι και οι παίκτες

Survivor 2024 παίκτες: Ο φετινός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα είναι τελείως διαφορετικός από ό,τι εμείς έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα και όπως λέγεται, θα είναι και ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. 

Το SURVIVOR επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά, κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και τότε θα δούμε για πρώτη φορά του 24 παίκτες που θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Για ακόμα μία φορά, Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης, όπως αποκάλυψε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οι δύο σκληροί όροι του Τούρκου παραγωγού

Προφανώς έχοντας πλέον φτάσει στα όριά του σε ό,τι έχει να κάνει με την παραβίαση κανόνων και οικειοθελείς αποχωρήσεις, ο Ατζούν αποφάσισε να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού, αλλάζοντας συγχρόνως και τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

acun-(2).jpg

Έτσι, σύμφωνα με αυτές τις αλλαγές, όταν ένας παίκτης «πιάνεται στα πράσσα» να έχει παραβιάσει κάποιον κανόνα του παιχνιδιού θα αποβάλλεται, χωρίς όμως να διεκδικεί οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, ακόμα και για τις ημέρες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Επίσης, όποιος αποφασίσει να αποχωρήσει χωρίς κάποιο σοβαρό και ιδιαίτερο λόγο από το παιχνίδι θα χάνει και εκείνος το ποσό που έχει συμφωνήσει με τον Ατζούν για τη συμμετοχή του και αντιστοιχεί στις μέρες παραμονής του στο Survivor.

Αυτομάτως, αυτοί οι δύο όροι «δένουν» τα χέρια των παικτών που θα πρέπει να σκεφτούν διπλά και τριπλά αν θα υπογράψουν το συμβόλαιό τους ή όχι.

Ένα άλλο σημείο του παιχνιδιού που θεωρείται πολύ μεγάλη αλλαγή και όντως θα αλλάξει τα δεδομένα όπως τα γνωρίζαμε είναι ότι οι παίκτες δεν θα τίθενται στη διάθεση του κοινού όταν προταθούν προς αποχώρηση από την ομάδα στην οποία ανήκουν αλλά θα περνούν από σκληρές δοκιμασίες. Έτσι, εκείνος που θα χάνει, θα παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα και δεν θα αποφασίζει το τηλεοπτικό κοινό για την τύχη του και την πορεία του στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του νέου Survivor 2024

Στο τραπέζι των συζητήσεων το προηγούμενο διάστημα είχαν πέσει πολλά ονόματα επωνύμων που θα μπορούσαν να είναι ανάμεσα στους παίκτες του φετινού Survivor. Τα τέσσερα πρόσωπα, πάντως, που φέρεται να πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις για να συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Δημήτρης Βλάχος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Και όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πάμε Δανάη προ ημερών, ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας έχουν ήδη προφορική συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να αξιοποιηθούν σε κάποιο πρότζεκτ την επόμενη σεζόν, όπως είχε γίνει και με την... Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, είχε παρουσιάσει το My Style Rocks!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved