Μαραντίνης: Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα.Την ψυχή μου έχουν μαυρίσει
Media

Μαραντίνης: Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα.Την ψυχή μου έχουν μαυρίσει

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον και μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα - Την ψυχή μου έχουν μαυρίσει. Υπάρχουν φάσεις που με έχει πάρει πολύ από κάτω, προσπαθώ όμως να πατήσω πάνω σε αυτή την οικογένεια των Onirama και στη μουσική και στην αγάπη που δεχόμαστε τόσα χρόνια από το κοινό, που είναι πολύ σημαντικό και όμορφο πράγμα. Την ψυχή μου τη βοηθάω με υπομονή, με βαθιές αναπνοές.».

marantinis1.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει σταματήσει η ένταση. Έχω δει πολλά διαζύγια να είναι όντως πολεμικά. Δεν μου επιτρέπεται πια να πω πολλά για τα θέματα αυτά. Το θέμα είναι να προχωράμε, έχω δυο υπέροχα παιδιά. Τα παιδιά μου σε υλικά αγαθά, πραγματικά, τα έχουν όλα και παραπάνω ίσως κάποιες φορές από όσα πραγματικά κρίνω ότι θα έπρεπε να έχουν. Σε άλλα επίπεδα προσπαθώ να έχουν και τα υπόλοιπα, είτε αυτό λέγεται ασφάλεια, είτε λέγεται αγάπη, είτε λέγεται στήριξη. Το αν γίνεται με διαφορετικούς τρόπους, αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved