«5Χ5»: Το εορταστικό επεισόδιο με τον Θάνο Κιούση - Οι διάσημοι αντίπαλοι που θα κάνουν παιχνίδι!
Media

«5Χ5»: Το εορταστικό επεισόδιο με τον Θάνο Κιούση - Οι διάσημοι αντίπαλοι που θα κάνουν παιχνίδι!

Απόψε στις 21:00, το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση φοράει τα γιορτινά του και μάς καλωσορίζει σε ένα χριστουγεννιάτικο, λαμπερό, βραδινό «5Χ5» γεμάτο γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους καλεσμένους.

Οι Ησαΐας Ματιάμπα, Παρθένα Χοροζίδου, Βίκυ Κάβουρα, Ντάνιελ Νούρκα και Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και οι Μάνος Πίντζης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνης Καλομοιράκης, Εύη Κολιούλη από τη θεατρική παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα» απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του «5Χ5» με πολύ χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση και το παιχνίδι απογειώνεται!

5X5-EORTASTIKO-23-DEKEMBRIOY-BACKSTAGE-(4).jpg

Θάνος Κιούσης

«Πείτε μας τον τίτλο από ένα κλασικό ελληνικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι»

Δείτε ένα απόσπασμα από το αποψινό εορταστικό «5Χ5» με τους παίκτες να τραγουδούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο χριστουγεννιάτικα τραγούδια:

Όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» κανείς δεν φεύγει χαμένος και σίγουρα αυτό το εορταστικό επεισόδιο θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

Οι μοναδικοί «αντίπαλοι» του «5Χ5» παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

«5Χ5» με τον Θάνο Κιούση - Δείτε το trailer

«5Χ5», με τον Θάνο Κιούση: Εορταστικό επεισόδιο απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved