Μαγγίρα: Το τηλεφώνημα στη Τζο Κουτσοκώστα μετά την παραίτηση και ο άγνωστος διάλογος που είχαν
Media

Μαγγίρα: Το τηλεφώνημα στη Τζο Κουτσοκώστα μετά την παραίτηση και ο άγνωστος διάλογος που είχαν

Την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ι love Σουκου» αναφέρθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Οι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν όσα ειπώθηκαν από τη δημοσιογράφο στις τηλεοπτικές κάμερες.

maggira.jpg

Όλη η ομάδα της εκπομπής του Κώστα Τσουρού, ανέφερε ότι πριν λίγο καιρό είχαν συναντηθεί με την ομάδα της Μπέττυς Μαγγίρα στο γύρισμα για το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ κι εκεί είχαν διακρίνει πως η Τζο Κουτσοκώστα δεν συμμετείχε στην παρέα της και κράταγε μια απόσταση.

Ο Κώστας Τσουρός έκανε και μια αποκάλυψη για την επικοινωνία που είχε η Μπέττυ Μαγγίρα με εκείνη.

230919114020_ilovesoukou.jpg

«Παρ΄όλα αυτά, εγώ επειδή μίλησα και έκανα ρεπορτάζ, δε μου προκύπτει ότι κάτι είχε γίνει με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Ξέρω πολύ καλά ότι μετά την παραίτησή της, η Μπέττυ Μαγγίρα την πήρε τηλέφωνο. Οι πληροφορίες μου λένε ότι της είπε, γιατί όταν τη ρώτησαν αν έχει κάτι μαζί της απάντησε ότι δεν έχει κάτι να πει. Η Μπέττυ ούτως ή άλλως, όπως μου έχουν πει άτομα από την ομάδα της εκπομπής από την αρχή ήταν δίπλα στη Τζο. Επειδή φαινόταν ότι κάτι την ενοχλεί ήθελε να είναι λίγο πιο υποστηρικτική και να τη φέρει πιο κοντά στην παρέα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved