Media

Το παράπονο του Θεοφάνους: «Καλλιτέχνες αρνήθηκαν να έρθουν στην εκπομπή μου, με πειράζει η 'πόρτα'»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Το παράπονό του για την «πόρτα» που έφαγε από κάποιους καλλιτέχνες εξέφρασε σήμερα, μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ο Γιώργος Θεοφάνους όπου και ήταν καλεσμένος. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μιλώντας για τη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε, με τίτλο «Ένα τραγούδι ακόμα» δεν έκρυψε την ενόχλησή του:

«Το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» μου ταίριαζε πάρα πολύ, απλά δεν έκανε τα νούμερα που έπρεπε να κάνει. Κάναμε και 50 εκπομπές βέβαια, δεν κάναμε και λίγες. Δόξα τω Θεώ δεν μου είπαν πολλοί όχι, ήταν λίγοι.

Στεναχωριέμαι με την πόρτα, άλλους δεν τους ενδιαφέρει. Εμένα με ενοχλεί, πειράζει... Εξαρτάται και από τον λόγο που χρησιμοποιεί ο καθένας. Παίζει ρόλο η απάντηση, έτσι δεν είναι; Δεν πειράζει».

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέχισε μιλώντας για τα επόμενα σχέδιά του. Συγκεκριμένα είπε: «Συζητάω διάφορα πράγματα για την τηλεόραση. Σκέφτομαι – και το έχω συζητήσει αυτό αλλά δεν θέλω να πω κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί – να κάνω ένα μουσικό τηλεπαιχνίδι. Θέλω ο κόσμος να μαθαίνει πράγματα που έχουν να κάνουν με τη μουσική, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved